Merhaba kızlar erkek bebek isim önerisi alabilir miyim siz neler koycaksınız
Benimde oğlum olacak Rabbim nasip ederse,Alparslan,Hamza,selim,.bunlar en çok koymayı istediğim üç isim,bakalım hangisi olacak
Benimde oğlum olacak Allah nasip ederse Miran koymayı düşünüyorum Alaz da diğer seçeneğim ![]()
20 günüm kaldı benim de bir oğlum olacak adını Mehmet Mirza koyacağım senin için isim önerisi “Emir Asaf” çok güzel bir isim
Çınar Yaman Demir Atlas isimlerini beğeniyorum.Eşimde Mehmet Çınar olsun istiyor sizce hangisi güzel kulağa hoş geliyor ve enerjisi yüksek olan
Kuzey olabilir
Ben Ali zeyn koydum 2 ay önce
Bir arkadaşımda Mehmet çınar koydu
Benim oğlum olsaydı kesinlikle bu isimlerden biri olcaktı ![]()
Atlas,Aybars,Barlas
En çokta (Atlas)![]()
Benimde Allah nasip ederse erkek Bebek bekliyorum Benimde esim arden.rodin.baran istiyor bizde hangisi karar vermedim daha
Benimde oğlum olacak daha tam karar vermedik ama Düşündüklerimiz Uras Mert , Göktuğ , Egemen ,
Uras Mert ağır basıyor bizde. ![]()
Benim oğlumun ismi “Arın” olucak ![]()
Benim de oğlum olacak inşallah adını Metehan koymayı düşünüyoruz. Benim içime daha önce Yusuf ismi doğmuştu eşim de Alp ismini çok istemişti ama sonradan Metehan’da karar kıldık. Eren ismi de alternatiflerimiz arasındaydı. Yapay zekadan tahmini doğum tarihi ve anne baba ismine göre numarolojiye göre isim önerisi de isteyebilirsin
Hasan Çağatay koycaz inşallah
Bence Arden çok güzel
Teşekkür ederim canım ![]()
Çocugunuz varmı
Benim oğlum olsa Allah nasip etse ben diyar koyucam
İlk çocuğuma hamileyim nasipse kızımız olcak adını Umay
koycaz
Nasip inşallah ![]()