Erkek bebek ismi

Merhaba kızlar erkek bebek isim önerisi alabilir miyim siz neler koycaksınız

Benimde oğlum olacak Rabbim nasip ederse,Alparslan,Hamza,selim,.bunlar en çok koymayı istediğim üç isim,bakalım hangisi olacak

2 Beğeni

Benimde oğlum olacak Allah nasip ederse Miran koymayı düşünüyorum Alaz da diğer seçeneğim :pray:t2:

2 Beğeni

20 günüm kaldı benim de bir oğlum olacak adını Mehmet Mirza koyacağım senin için isim önerisi “Emir Asaf” çok güzel bir isim

2 Beğeni

Çınar Yaman Demir Atlas isimlerini beğeniyorum.Eşimde Mehmet Çınar olsun istiyor sizce hangisi güzel kulağa hoş geliyor ve enerjisi yüksek olan

Kuzey olabilir

Ben Ali zeyn koydum 2 ay önce

Bir arkadaşımda Mehmet çınar koydu

Benim oğlum olsaydı kesinlikle bu isimlerden biri olcaktı :face_holding_back_tears::melting_face: Atlas,Aybars,Barlas En çokta (Atlas):heart_hands:t2:

Benimde Allah nasip ederse erkek Bebek bekliyorum Benimde esim arden.rodin.baran istiyor bizde hangisi karar vermedim daha

1 Beğeni

Benimde oğlum olacak daha tam karar vermedik ama Düşündüklerimiz Uras Mert , Göktuğ , Egemen ,

Uras Mert ağır basıyor bizde. :smiling_face:

Benim oğlumun ismi “Arın” olucak :cherry_blossom:

Benim de oğlum olacak inşallah adını Metehan koymayı düşünüyoruz. Benim içime daha önce Yusuf ismi doğmuştu eşim de Alp ismini çok istemişti ama sonradan Metehan’da karar kıldık. Eren ismi de alternatiflerimiz arasındaydı. Yapay zekadan tahmini doğum tarihi ve anne baba ismine göre numarolojiye göre isim önerisi de isteyebilirsin

Hasan Çağatay koycaz inşallah

Bence Arden çok güzel

Teşekkür ederim canım :heart:

Çocugunuz varmı

1 Beğeni

Benim oğlum olsa Allah nasip etse ben diyar koyucam

1 Beğeni

İlk çocuğuma hamileyim nasipse kızımız olcak adını Umay​:revolving_hearts:koycaz

1 Beğeni

Nasip inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni