Erkek Bebek ismi kararsızım

Kızlar Metehan ismi mi daha güzel Ertuğrul mu çok kararsız kaldım ve bebeğim otuz haftalık oldu hala ismi net değil

İkisi de güzel ama ben Mete ismini daha çok severim. İsme karar vermek o kadar zor ki.. biz de 25 haftalık olduk hala isim yok, seçenek dahi yok​:smiling_face_with_tear: Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :blue_heart:

İkisi de çok güzel isimler :upside_down_face: Ancak son yıllarda Diriliş Ertuğrul dizisinin etkisiyle çook fazla Ertuğrul ismi kondu. Yine de tercih sizin

Soyadına göre hangisi uygunsa o olsun bence ama söylerken bile ağız dolduran Metehan’ı tercih ediyorum ben​:smiling_face:

Teşekkür ederim amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :palms_up_together::smiling_face:

1 Beğeni

Evet Ertuğrul ismi fazla var ben çok önceden erkek olursa onu koycam diyordum ama eşim Metehan olsun diyor bakcaz Metehan banada cazip geliyor doğrusu :smiling_face:

Soy ismimiz aslan ikiside uyyor gibi sanki​:smiling_face:

Ertuğrul​:blue_heart:

Metehan daha güzel duruyor bence

Bence soyadına göre de kesinlikle Metehann

Evet çoğu onu daha çok beğendin​:smiling_face:

1 Beğeni

O olcak gibi bakcaz​:smiling_face:

1 Beğeni

Bende Ertuğrul istiyordum ama bakcaz :smiling_face:

Kesinlikle Metehan, soyisimle de daha ağır ve cool duruyor benim şahsi fikrim. Ertuğrul daha çabuk klasikleşecek bir isim gibi, Mete daha modern kalır ilerleyen çağlarda :slight_smile:

Teşekkür ederim evet aklıma yatmıyor değil :smiling_face: