Erkek bebek isimleri

Kerem aras mi kerem asaf mi karar veremedik yardim edin kizlarr

Oğlum 24 haftalık oldu biz hala isim seçemedik Favoriler arasinda Arel Ender Görkem Mirza Yekta Kıvanç Ata Atakan Atilla var

Eşim Kıvanç ve Atilla’yı beğendi. Bende Atilla ve Yekta’yı beğendim sizce hangisi daha güzel veya başka önereceğiniz “türk” isimleri var mıdır

Kıvanç ve Mirza ismi güzel. Benim önereceğim isim de Alp Kaan

1 Beğeni

Ata ismini çok severim. Ender de eşimin ismi, kulağa çok hoş geliyor :blush:

Kıvanç Ata olarak da koyabilirsiniz

2 Beğeni

Kerem Asaf daha hoş geldi kulağıma

2 Beğeni

Efecan Egehan Miraç Sıraç Barlas Aybars Göktürk Göktuğ Sarp Alp Eren

1 Beğeni

Çok güzel isimler var da insanın içine sinmesi gerekiyor duyduğunda evet bu olmalı demek lazım ay ne zor bu isim seçmek :smirk::grimacing:

Bende kerem ismini katicam

Erkek bebek isim önerileri alabilir miyim? 1)Umut Görkem 2)Cihan Mert 3) Yiğit Ali

Bn umut bırakıcam inşallah

1 Beğeni

Cihan mert bence

2 Beğeni

Cihan Mert bence

1 Beğeni

Metehan ismi cok güzel

Benim de oğlum olucak Kaan aslan :lion: yada oğuz aslan :lion: kız Oğuz Kaan da iyimiş

Kizlar 25.haftalik hamileyim erkek bebis bekliyorum insallah isim konisunda fikir.verirmisiniz anlamli guzel isim onerilerinizi bekliyorum​:blush::heart::slightly_smiling_face:

Çağlar

Mehmet Ata

Kerem

Karan

Arslan

1 Beğeni

Hmm guzelmis nuran düşünecem insallah 3 ayim kaldi ne isim var ne hazirlik :joy::face_holding_back_tears::blush: olur galiba hersey zamanla​:blush:

1 Beğeni

Bende kurt efe koymayı düşünüyorum.

1 Beğeni

Hmm kurt efe hayirlaisi olsun benim buyuk oglumun adi da Efe :blush: Efeler yaramaz oluyor​:slightly_smiling_face::joy: saglikla gelsinler

1 Beğeni

Bende ATLAS ve OKYANUS ismini çok beğeniyorum

1 Beğeni