Ismi cok gzuel adiyla yasasin inşallah
Amin cok teşekkürler hepimizin evlatlari adiyla güzel saglikli yaşasınlar
Hoş geldin canım hayırlı olsun gebeliğin hangi tarz arıyorsun isim, modern mi, eski zaman mı
@Bebetomyolda öz Türkçe isimler yada anlami guzel olan cok teşekkür ederim hepimiz saglicakla kucagimiza alalim inşallah
@anon15226276 cok teşekkür ederim
Benimde erkek bebeşim isim olarak kocam çok istiyor AkkünGökalp koyucaz beraber izlediğimiz ikimizde çok sevdiği bi dizi karakterinin ismi hatta hamile olmadan önce konusu çok geçerdi
@Damllla ne güzel net belli olmasi darisi bana inşallah bi kac tane var ne zaman net olavak bakalim
Sağlıkla gelsin Mehmet ege daha uyumlu geldi
Mehmet asaf saglikla gelsin minik inşallah
gökdeniz, Alparslan ,deniz ,ege muratefe bir sürü geliyo aklıma bunlar benim fovari beyendiklerim
Fazlı,toprak,ömür,
Mehmet alp. Asaf her yerde var
Deniz alper ceyhun Gökalp Sertaç Ertuğrul Okay İlker selim Utku Cihan Buğra Can atakan
Merhaba, hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Atlas
Karan
Kerem
Çağlar
Öz Türkçe tercih etmenize çok sevindim, adıyla yaşasın
Oğlum olacak isim konusunda daha net bir karar vermedik. Yiğit Uras veya Eymen Uras olarak düşünüyoruz sizce hangisi daha güzel ? Farklı isim önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz
Benim şuan 5 yaşında bı oğlum var Allah’ım sağlık versin ikinciside erkek şuan 26 haftaya giricem 5 yaşında ki oğlumun ismi Eymen ben çok seviyorum ismini 🩵
Allah bağışlasın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah Bende 26+5
Bahar dizisinde Aziz Uras var kulağa hoş geliyor
Amin hepimizin inşallah