Erkek bebek isimleri

Arel isminin anlamı ne acaba guzelmıs

Çok güzel bir isim adıyla yaşasım :blush:

2 Beğeni

Dürüst temiz demek

Kızlar bebeğim 23haftalik oldu ama hala isim bulamadık isim onerirmisniz fikir olarak

Bız Alptekin koyduk :blush:

Öyle klasik isim sevmiyorsanız şayet ben Karan ve Karel isimlerini beğeniyorum. Oğlum olsaydı muhtemelen bu isimlere ek olarak Doruk Alp seçeneğini de eklerdim.

1 Beğeni

Biz Altay koyacağız belki fikir olur size de

Eski gök türk ismileri olsun diyirdum ama karışık kafam

Atlas Ege bizim ismimiz nasipse olacak Side dusune bilirsiniz

Hanımlar benim ilk cocuğum kız, adı “Aysima Tusem” şimdi ikinci erkek olacak, 3 isim arasında kararsız kaldım öz türkçe ismi istiyorum, “Aybars, Göktuğ, Göktürk” bunlardan hangisi güzel ve kizimin ismiyle uyumlu? Birde kızımın çift isimdi ama buna tek isim koymayı düşünüyorum nasıl olur ? Bu arada başka güzel anlamlı öz türkçe erkek isimlerine de açığım​:cherry_blossom:

Aybars :joy:

1 Beğeni

göktuğ :slight_smile:

1 Beğeni

Aybars :pinched_fingers:t2:

1 Beğeni

Alparslan da çok güzel,aysima isminede uyumlu

1 Beğeni

Kesinlikle Aybars :point_left:t2:

1 Beğeni

Merhaba inşaAllah benim de oğlum olacak. Ben Kerem ve Kaan arasında kararsızım :blush:

1 Beğeni

Merhaba, bir kızım var şimdi oğlum olacak Allah’ın izniyle :pray: Dora istiyoruz ama rüyamda gördüğüm ismide kulağına okutucam inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Aynı isimleri düşünmüşüz, biz de Uygar Ege düşünmüştük sonrasında hepsinden de vazgeçip bambaşka bi isimde karar kıldık. Ama Uygar Ege de güzel geliyor kulağa değerlendirmek isterseniz

1 Beğeni

Öncesinde Göktuğ istiyordum ama şimdi çok popiler oldu herkeste var o yüzden vazgeçtim. Aybars ise Aysima ya çok uyumlu anlamları da öyle ama telefuz ederken zorlanır mı insanlar bazen söyleyemeyip kendileri de isim uyduruyor ya sinir oluyorum mesela kızımın ismi Aysima Tusem bazıları telefuz edemiyor kendileri degsiik şeyler söylüyor

Benim ilk oğlumun adı Alpaslan Bertuğ şuan yine hamileyim yine oğlan ya Dağhan yada Ezel koycaktik kura çektik Ezel çıktı :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin :rose: Kız olsaydı Nare :blush:

1 Beğeni