Erkek bebek isimleri

Hayırlısıyla doğsaydı bi :slight_smile:

Erkek isim öneriniz varmı arkadaşlar :hibiscus: sencer dusunuyoruz iki isimli olacak yanına öneriniz varmı, cokta kararsızım cok duyulmadıgı için. Sencer Tuna olabilir ayaz sencer yada başka öneriniz varsa paylaşırmısınız

Arel Sencer de güzel olur. Arel in anlamı çok güzel

Arel isminin anlamı ne acaba guzelmıs

Çok güzel bir isim adıyla yaşasım :blush:

2 Likes

Dürüst temiz demek

Kızlar bebeğim 23haftalik oldu ama hala isim bulamadık isim onerirmisniz fikir olarak

Miran :heart: oğlumun adı

Bız Alptekin koyduk :blush:

Öyle klasik isim sevmiyorsanız şayet ben Karan ve Karel isimlerini beğeniyorum. Oğlum olsaydı muhtemelen bu isimlere ek olarak Doruk Alp seçeneğini de eklerdim.

1 Like

Biz Altay koyacağız belki fikir olur size de

Eski gök türk ismileri olsun diyirdum ama karışık kafam

Benim oğlum olursa ismini ya Hamza koyacam yada Hamza yiğit umreye gittiğimde Hz Hamza ,nın kabrini gördüğümde içimden bir oğlum olursa adını Hamza koyacam dedim nasip bakalım 12 haftalık hamileyim şuanda cinsiyet belli değil daha bir kızım var yine kız olursa Hafsa mina koymayı düşünüyorum

Atlas Ege bizim ismimiz nasipse olacak Side dusune bilirsiniz

Hanımlar benim ilk cocuğum kız, adı “Aysima Tusem” şimdi ikinci erkek olacak, 3 isim arasında kararsız kaldım öz türkçe ismi istiyorum, “Aybars, Göktuğ, Göktürk” bunlardan hangisi güzel ve kizimin ismiyle uyumlu? Birde kızımın çift isimdi ama buna tek isim koymayı düşünüyorum nasıl olur ? Bu arada başka güzel anlamlı öz türkçe erkek isimlerine de açığım​:cherry_blossom:

Aybars :joy:

1 Like

göktuğ :slight_smile:

1 Like

Aybars :pinched_fingers:t2:

1 Like

Alparslan da çok güzel,aysima isminede uyumlu

1 Like

Kesinlikle Aybars :point_left:t2:

1 Like