Amin insallah canim
Semih Ege Erçin
Görkem
Merhaba bebeğime Artun ismini vereceğim ama 2. Bir isim daha düşünüyorum yanına uyumlu tavsiyeler istiyorum. Teşekkürler
Erkek bebek ismi çok kararsızım sizce poyraz mı yağız ege mi
İsmin anlamı çok önemli bence yağız
Komşumuzun oğlu poyraz 7/24 evi başa yıkıyor hareket edemediği zamankarda bağırıp çığlıklar atıyor ultra bi yıkıcı hareketlilik var çocukta yağız ege iyidir
34.hafta olduk oğlum olacak Çınar düşünmüştük ama emin olamadım,Demir,Yaman,Kağan,Aras isimleride sanki güzel ama ne yapsam
Rahim büyümü ağrısı diyor doktorlar
@İremnur5210 merhaba Rahim büyüdükçe çevresindeki bağlar gerilir ve bu da ağrılara neden olabilir.Progesteron hormonu rahim kaslarını gevşettiği için karında dolgunluk ve hafif ağrılara yol açabilir.
Sol tarafim agrıyo geceden berı neden olur karnımın
Rahmin yavaş yavaş büyümesi, bebeğin yerleşmesiyle birlikte yaşanan ağrı, acı, sancı, kramplar normal karşılanıyor. Burada kanama olmamasına dikkat etmek gerekiyor, herhangi bir lekelenme ya da kanama olursa beklemeden direk hastaneye gitmelisiniz.
Altı haftalıkken kalp ağrısı falan olur mu
Merhaba . Rabbimin izniyle bir oğlumuz olucak . 2 isim koymak istiyorum ama bir turlu uyduramiyorum isimleri yanyana . Erkek isim oneriniz var mi ?
Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah benim kızım olcak nasipse ama eğer oğlum olursa ilerde ömer yağız koyacağım adını cesur olsun diye hz. Ömerin adaleti hep etkilemiştir beni o yüzden belki size de öneri olur
Çok güzel bir isim teşekkür ederim . Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba Benmde dusunduğum isimler Ömer halis Yusuf yada Ömer asaf
Amin inşallah ben teşekkür ederim
Modern bir isim mi yoksa daha eski isimleri mi seviyorsunuz?
Canım sen niye doktora gitmiyorsun madem bu kadar ağrı sızı çekiyorsun ikidir burda bu şekilde konular açıp ağrım var şişim kasık ağrım var alt karın ağrım var falan filan madem böyle çok ağrın var git doktoruna senin doktorun falan yok mu bizde ultrason mu var nerden bilelim tahlil mi yapabiliyoruz belki de önemli birşeyin var. Burda cevap bekleyene kadar git ultrasona gir sende rahat et bizde rahat edelim