Erkek bebek isim

6 aylık gebeyim eşim kayınbabamın ismini koymak istiyor ismi kötü değil ama yanına da ek isim koymak da istemiyor kayınbabamın ismi bilal

Bilal Mert

Bilal Ege

Bilal Efe

Bilal Han

E siz de kendi babanızın ismini isteyin. Yanlış anlamayın ama siz o kadar taşıyıp ağrısını ve diğer şeyleri çekiceksiniz. Ama isme sadece eşiniz karar vericek ne güzel dünya ya

2 Beğeni

İtiraz ettiğimde de aile içi kavga çıktı sırf huzurum bozulmasın diye kabul ettim

Anlıyorum ama tavrınızı da koyun yine de. Eşiniz de doğuma girsin neler çektiğinizi görsün. Benim eşim de hamileyken işte herşeyi abartı bulurdu doğumu sadece uzaktan gördü ve valla babalık hiçbişey değil sen ne istersen o demişti. Yani bilmiyorum inşallah orta yol bulursunuz en azından ikinci isme diretin

Benim eşimde ilk babamın ismini koyalım dedi. Dedim misafirliğe gidince babanın yanında nasıl çocuğumu çağırcam acaba yada kızdığımda bozsam falan :joy: düşündü mantıklı geldi :joy:

Tek erkek çocuk eşim tek erkek torun olunca biraz fazla üstüne düşüyorlar her şeyi denedim 2. İsim fikri nasıl seslenceğimi vs vs sırf bunun için 1 hafta boyunca konuşmadık bnde pes ettim

Bilal Talha Bilal deniz

1. İsim istemiyor tek isim olacakmış eşim öyle istiyor maalesef