Bizde Arden düşünüyoruz da anlamı sizide kararsiz bıraktımı
İlk oğlumun adı Poyraz Taha bununda adı Kuzey Uras olucak inşallah
Allah’ın izni ile Zeyd Ali olacak oğluşumun adı
Kağan Altay olacak bnm oğlumun ismide
Yoo anlamıda hoşuma gitmişti yusuf arden koyacağım ben arden benim tercihim yusuf eşimin. Arden çok modern geliyor bana herkeste de yok
Yeğenimin adi arden gercekten de ışıl ışıl bir cocuk sabırsız ve istekli de
Bizde yarın 34 haftalık olcaz. Hala bir isim de karar veremedik. Çevremizde olan isim istemiyorum. Herkeste aynı isim. Hem hayırlı bir isim hem güzel olsun istiyorum. Yarın öbür gün çocuk isminden razı olsun istiyorum. Yiğit Enes güzel mi sizce?.
Gayet guzel bir isim
Mirza istiyordum. Eşimin bir arkadaşı koymuş. Eşim diyo dicekler bizden gördüler. İçimde kaldı oda.
Sarp Dolunay olacak benim oğlumun adı hepsi isimleriyle sağlıklı yaşasınlar inşallah
Bende aynı fikirdeyim anlamında sabırsız istekli, bolluk bereket makam sahibi diyor . Güzel ama sadece sabırsız kısmı düşündürdü beni
Doğuma 1.5 ay kaldı ve hala isim konusunda kararsız kaldık. Sizlerden de bir fikir almak istedim. Aren koymayı düşünüyoruz ama emin de olamadım
Sizn ay varmş bizim 2 günümüz kaldı daha hala kararsızız
Ahahaha ne zormuş isme karar vermek
Önceden de çoçuklarınız varsa daha zor ben öbür çoçukalrımınkimede uymasını istedigim için karar veremedim
Erkek Bebek de Yusuf ismini çok seviyorum fikir yanına birşeyler daha koyabilir siniz
İlk çocuk. O yüzden iyice kararsız kaldık. İlk başta Batuhan Aras düşündük. Birden Aren mi olsa dedik. İyice kararsız kaldık
Çok kısa degilmi aren ismi
Ömer Asaf koymayı düşünüyorum hatta eşim ismi degistirmesin diye hastane çıkışı tarak falan hep isimli sipariş verdim
Ben sekiz olsun diye bekledim çok şükür rabbim mucize Bir şekilde verdi Umut koyacaktıim çok şükür doğumda az kaldı çocuğumuzun olacağını kocamin aklına geldi Esat koyacak ismini