Erkek bebek için isim önerisi👶🏻

Olur öyle şeyler :innocent:

2 Beğeni

Hayır çocuk kitapları editörüyüm. :smiling_face_with_three_hearts: Sanat okullarındaki atölyelerimden yola çıkarak yorum yaptım :face_with_hand_over_mouth: Öğretmen arkadaşlarım da hemfikir ama endişeniz olmasın :sweat_smile:

@Sevane

2 Beğeni

Kuranı kerimde gecen anlamı güzel olan erkek bebek isim önerilerinizi alabilir miyim kızlar ☆

4 Beğeni

Ahlas hem degisik hem dini bir isim

1 Beğeni

https://suffagah.com/erkek-bebeginize-koyabileceginiz-sahabi-isimleri

2 Beğeni

Oğlum olsaydı Aslan Duha koyacaktım ben :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Eymen Ömer istiyordum ben de :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Ömer :heart::heart::heart::heart:

6 Beğeni

Merhabalar . 17 haftalik hamileyim 2. hamileligim ilk çocuğum erkek adı atilla . İkinci hamileliğim de erkek. İsim önerileriniz alabilir miyim ? Cok kararsiz kaldim

4 Beğeni

Merhaba, Rabbim size bagışlasın evlatlarinizi.

Ben iki erkek ismi düşünüyordum ama yakinlarimiz benden once doğum yaptığı için tercihlerimin arasinda yer almıyor o yüzden size önerebilirim :face_with_hand_over_mouth:

Asil Akgün

4 Beğeni

Öneriniz icin teşekkür ederim :innocent:

1 Beğeni

Mert ismini beğeniyorum Ömeri de seviyorum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Cihan olabilir ben çok beğeniyorum.

2 Beğeni

Oğlum olsaydı eğer adını Tunç koymayı düşünüyordum.İki oğlum var biri Ahmet Hamza diğeri Mustafa Ali.Kim Tunç dediğimi duysa ne alaka diyordu​:face_with_hand_over_mouth: Mehmet Aras da ikinci tercihimdi.Yenilikçi ve gelenekçi bir arada.

2 Beğeni

Furkan ismi banda eskimeyen isimler arasındaymış gibi geliyor Alparslan isminide çok seviyorum :smiling_face::hugs:

2 Beğeni

Merhaba @hedefalyansaysun hoşgeldiniz :bouquet: Sonu -la ile biten isim bulsak birbirlerine çok uyumlu olurdu. Biraz düşünmek gerek Kayra, Alper

2 Beğeni

@hedefalyansaysun hoş geldiniz :bouquet: Tuncay isminj koymak istiyordum :heart_eyes:

1 Beğeni

Seccad subhan ömer ruhan kuzey

1 Beğeni

Arkadaşlar, merhaba.

Erkek bebek isim önerilerinizi alabilirmiyim.

:four_leaf_clover:

2 Beğeni

Tuna, Yunus, orkun, koray, korhan, demir, tuncay, buğra, bora, berkay, tuğra

2 Beğeni