Erkek bebek için isim önerisi👶🏻

O yüzden kararsız kaldım işte bende Ahlas başlı başına güzel aslında ama

2 Beğeni

Evet bencede ismi çok güzel

1 Beğeni

Merhaba canim çok güzel isim Tek başına koysan Bence daha güzel olur

1 Beğeni

Bence ağır bir isim iki isim olsa daha hoş olur ilerde tercih edebilir belki :sweat_smile::see_no_evil: ben de çok aradayım tek isim daha iyi gibi ama hiçbir isimden yüzde yüz emin olamıyorum :face_with_hand_over_mouth:

:joy::joy::joy:ahhahaa

Ay cok sevindim beyendigine inşallah karar vere bilirsin rahatlikla.:heart_eyes: Kararlaşdirınca bizede soyle :nerd_face::hugs:

Ahlas atlasa ne dersin :joy::joy::joy::grinning::grinning::grinning:

Yaaa off bende öleyim işte ağır hafif herkeste var die die seçenek kalmadı

1 Beğeni

Çocuk doğmadan kararlaşır inşallah vallahi yoruldum :rofl:

2 Beğeni

Evet isim seçmek zormuş gerçekten :see_no_evil: yakın çevrede olmasın diyoruz telaffuz kolay olsun farklı olacak diye de çok tuhaf şeyler olsun istemiyoruz :joy: anlamlı olsun falan derken çok seçenek kalmıyor :sweat_smile: benim kız o yüzden ahsen düşünüyoruz şuanlık ama emin değiliz​:melting_face:

2 Beğeni

Ahsen de güzel isim​:clap:t2: vallahi zor ama erkek ismi daha zor

Ahlas Berk can güzelmiş ben de Kerim Ali veya Kerim Han düşünüyorum isim önerisi gelirse sevinirim :face_holding_back_tears:

Merhaba @SelinErçin hoşgeldiniz :bouquet: Ahlas ismi çok güzelmiş :star_struck:

1 Beğeni

Kerim Can

Kerim Aslan

Kerim Cem

Kerim efe

Kerem ege

Kerem Asaf

Kerem umut

@Eda :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Teşekkürler bunları da değerlendirelim

1 Beğeni

Belki denk gelmiştir ama öğrencilerimde adı üç harfli olanlar hep yaramaz oldu​:sweat_smile: Ege, Efe Can, Cem, Ali :sweat_smile:

1 Beğeni

:joy::joy::joy: @Zühre Ogretmenmisin canim :heart:

Ya gerçekten kulağa hoş geliyor mu anlamı ağır olur mu

1 Beğeni

Bence cok güzel, ben de Günay’a isim bulmakta çok zorlandım. Doguma bir ay kala Günay demeye karar verdik. Gönlünun sesini dinle, içine sinen isimi zamanı gelince buluyorsun.

Valla gönlüm boş şuan :rofl: ama isime karar verip ona özel şeyler de almak istiyorum aceleci davrandığım için de beynim sıfırlandı :rofl:

1 Beğeni

Yagizalp guzel

1 Beğeni