Kizlar doktor 4 cu ayimin ikinci yarisinda bakdiginda bebeyimin erkek oldugunu soyledi.Ama burda herkes erkek bebek gec hareket eder falan diyorlar.6 ci ayinda hareket edermis falan .Diyorlarki cabuk hareket etmeye basladisa kesin kiz falan
16 hafdami tamamliycam bu hafda.Ama son 10 dakikasir.Gobeyimin aşaği kisminda bi itleklenme gibi bisey hiss etdim.Doktor beni kandirmismidir?
Sizin bebeyinizin cinsiyyeti ne? Kac haftalikken kipirtisini hiss etdiniz? Kaçınci gebeliğiniz?
yok canım doktor kandırmaz seni herkesin organizması farklıdır tabi bebekıerde farklıdır bazıları geç hareket eder bazıları kıpır kıpır benimki erkek 14 haftamdan hiss etmişdim hareketlerini 23 haftamda mesela az hiss ettim son 1 haftadır artık uyuyamıyorum hareketlerinden 31+5 . ben de duymuştum kız olursa çok hareketli olurmuş diye yalan şeyler bunkarın hepsi,yani herkesde yaşanıcak diye şart yok
Yani ne bileyim Aslinda doktorla ulturasina baktiğimizda kipir kipirdi doktor bu yuzden çabuk hiss ede bilirsin dedi ama ne bileyim
doktoruna güven sen etrafdakılar ultrason diyil cinsiyeti bilsinler ben mesela ne aşersem hep kız demiştiler bulantılarım yüzünden bile ama doktor erkek dedi,hareketleri de çok fazlaydı tekmeler fln
Sen bizleri bilirsin etrafdakilar baski yapiyo biz biliyoruz diye ne bileyim yani inandirmaya calisiyorlar guya onlarin dedikleri dogru diye o yuzden arada kaliyorum
onlar boş söylemler herkesi dinle ama kafaya takma biliyorum arksdaşım bende de bazıları vrdı boş boş konuşuyolardı.Esas doktorun ne derse ona inan onun dediklerini yap,kimseyi dikkate alma
Geçmiş inanclardan biri buda.
Ben 16 haftamda erkek oldugunu ogrendim bebegimin.
Ama 13 haftamda kelebek kipirdama gibi hiss etmişdim iki kez sadece.
16 haftamda cinsiyetini ogrendigimden iki gün sonrada bebegim tekme atmaya baslamisdi artık yavaş yavaş.
Yani bendede 13 haftamda iki kez kelebek kanat cirpmişcasina kipirdadi diye kız kız dediler.
Sadəcə inanmamak gerek bu inanclara.
Sonucta doktor bakmis erkek çıkmış.
6 ayında kipirdayan bebek hic duymadim bu arada.artil doğuma yaklasiliyor 3cu trimestr e geciliyor və bebek o aydanmi tekmelemeye baslayacakmiş.
4 ayından bebekler tekme atiyor bazen 3 ayında da attigi gorulmuş,əgər bebek buyukse tabiki.
Bunun erkek kızla alakası yok @Sona merak etme
İlk hamilelikte bebek hareketini anlsmak zor oluyor. Genelde gaz hareketleri ile karıştırılıyor. Benim ilk gebeliğim ama bebek ilk kaçıncı haftada hareket etti anlayamadım
Nebileyim kayinvalidem diyo hep ben 6 aylikken hiss etdim erkek gec kipirdar falan fiye
Canım şu an 17+4teyim 13. Haftalarda seğirme şeklinde az az hissediyordum şu an tabi biraz daha belirginleşmeye başladı ve benim de erkek öyle 13. Haftada kesinlikle hissedemezsin diyenlere de bakma vücudunu tanıyorsan bağırsak hareketini ayırt edebiliyorsan hissedersin … sağlıkla gelsinler inşallah
Vucutdan vucuda fark var hər kesde oyle degil.
Çok sağ ol tatlim .ara ara uzandiğimda hareket ediyo