Erkek bebek hamileligi kıza nisbeten kolay geciyormus diye duydunuzmu?
Kilo az aliniyormus
Az terleniyormus anne
Uyku kalitesi falan kıza görə iyiymiş.
Ama ben kiloyu normal alsam bile.
Uyku cok uyuyan biri ve hamileligi hâlâ zor gecen bir anne adayıyım.
O yuzden bu sozylenene inanmadım.
Peki benim hamileligim rahat geciyor diyen annelerimiz varmı?
Ben varım 11 haftalık hamileyim cinsiyetini bilmiyorum ama rahat ve kolay geçiyor hamileliğim
Ben çok zor keciriyorum miyde bulantısı halsizlik hic bi şey yemək istemiyorum ve tez tez acikiyorum herseyden tiksinmisim bebeyin cinsiyyətini bilmiyorum suanda 11 hafta 4 günlük Hamiləyim bana oyle geliyor ki oğlumda Kolay gecirdim simdi oyle diyil
Oy maşallah @Gaye ,inşllah sonuna kadar kolay gecer arkadaşım
O acikma bendede vardi.
Kusmaktan miydemizde bisey kalmadigi icin acikiyoruz.
Yiyoruz zorla yine kusuyoryz.benim hamilelik hala zor geciyor anlatmakla anlasilmaz.
Allah kolaylik versin inşallah hepimize
Bizde de öyle derler erkek yükü hafif olurmuş diye
Hatta “kız yükü tuz yükü” derler ağırlıktan deyim uydurmuşlar
Amin inşallah arkadaşım @Sevane18
Yok valla , erkek bende ama ,zor hamilelik bende.oturup kalkamiyorum karnim kucuk olsa bile.
Benim ilk hamileliğim çok rahatto bulantim bile olmadı erkek oldu bu hamileliğimde de rahatım ama cinsiyeti bilmiyorum bence bünye ile alakalı etrafımda erkek bebeğe h. Olan lar çok zor geçiyor bulantı fakan
Ve ben ilk hamilleigimde diyet yapmama rağmen 20kilo aldm
Ilk 4 hamileligim erkekti hic bisey yasamadim
Ama bu sefer yine erkek tam tersi yani
Hic bilemezsin.
Ben ogluma hamileyken 4bucuk ay siddetli bulanti kusma, bel ve sirt agrilari, kramplar, uykusuzluk vs. Cook zor gecirdim. Bence dış etkenlerde cok onemli ve yine kisinin yapisina o donemde ki psikolojik durumuna gore bile degisiyor. Bu belirtilerle tahmin cok zor. Allahim bebeklerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin
Amin inşallah
Valla ben 4 ayima kadar kustum Bol bol terliyorum Ayaklarim agirlasiyo bazen.Gezeler tiksinip uyaniyorum.Son bir hafdadir uyandikdam sonra nefes almakda zorlaniyorum kaburqalarim batiyo karnima sancilar giriyo sanki
Sen baya çekiyorsun. Allah yardımcın olsun
Ayni bendeki durmlar.
@Sona ben 24 gunluk hamileligimden basladi miyde bulantim.4 ayima kadar gitdi
@Sevane18 benim bebeğimde erkekmiş. Cinsiyeti bilmiyorken yaşadığım belirtilerden kız olabilir demişlerdi ekşi yemek, sürekli kusmak vs gibi etkenlerden ama erkek bebek benim. Normalde sıcaklardan çok bunalan bir insan değildim ama terden su içinde kalıyorum ve geceleri uyuyamıyorum hiç. Ama karnımı gören herkes hep erkek diyordu hatta dr ilk başta kız dediğinde annem görüntülü arayıp karın yapımı incelemişti sağa sola döndürdü yok yok dr yanılıyor sende hiç kız karnı yok demişti. Hiç taımadığım insanlar bile karnımın şeklimden erkek diyor. Ama yaşadığım belirtiler kıza ait.
Tebrik ederim arkadaşım ,4 aylik hamilesin cinsiyeti kesin belli oluyor.doktor yanilmaz bence.eger icinde şuphe kaldiysa başka bir ultrasona git bakalim orda ne diyecek sende rahatlarsin boylece
Bende ama erkek ve cinsiyetini kimse bilmiyor,kenar insanlar veya yakinlar gordugu zaman erkek karnina banziyor,erkekmi?diyorlar.
Amcamın kizı kıza hamileydi ama karni erkek bebek karni gibiydi,bizde kız dediginde inanmiyordul belki erkek oldugunu soylemek istemiyor diyorduk.ama kizı oldu.
Sende istersen emin olmak icin başka doktora git oda baksın kızmı erkekmi diye.
Ama eger başka ultrasona gidersen doktora soyleme bana kız dedi diye.
O zaman oda aynisini diye bilir cunki.
@Glsh887
Yok ya ben eminim bana kız dediğinde de ben erkek olduğunu söylemiştim istanbulda da erkek olarak gördüm burdaki kontrolde de kesin erkek olduğunu gördük @Sevane18