Erkek anneleri

Erkek anneleri belirtileri neler

1 Beğeni

Canım ben hep ekşi şeyler yemiştim turşu limonlu yaprak sarması gibi hiç tatlı aşermedim ve mide bulantım hiç olmadı

3 Beğeni

Kesesi ne kesesi sence kız mı erkek mi

1 Beğeni

Bence kıza benziyor​:ribbon: hayırlı evlatlar olsunlar inşallah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin Allah’ım​:palms_up_together:

Canım kıza benzettim ama kaç haftalıksın ilk haftalarda benim de kesem yuvarlaktı

Benim daha orda 6 haftalık ilk ultroson resmi ama öteki ayın 15inde tekrar gidicem o zaman Bidaha atarım :pray::blush:

1 Beğeni

bende kiza benzettim yuvarlak kese oldugundan.hakkinizda hayirlisi olsun

tatli yerine visne suyu salgam gibi aci eksi li seyler ictim yedim.bide her an uyuyordum​:smile:

Kıza benzettim kuzucum ama ilk haftalards benimde kesem yuvarlaktı dediğim gibi hep ekşi şeyler yedim sen ne aşerdin :cherry_blossom:

Benimde hiç tatlı aşermedim ekşiyi çok seviyorum limonunu suyunu sıkıp içiyorum iştahım hiç yok miğde bulantım da hiç olmadı

1 Beğeni

Bende hep ekşi,aci şeylerden aşerdim mide bulantısı ara sıra oluyordu, bide cildim eskisinden-de parlak

Hamileliğimin başından beri tatlı yiyorum,yüzümde parlaklık oldu,karnımında biraz dik olduğu söyleniyor,bulantımda ilk 3 ay oldu şuan bulantı kalmadı 15 haftalığız erkek bebişimiz olacak

2 Beğeni

Sağlıkla gelsin inşallah annesi :cherry_blossom:

Canım yuvarlak olduğu için erkek kesesine benziyor

1 Beğeni

Ya neye sinir oluyorum biliyor musunuz şu hamilelikte bel ağrısı pelvik agrisi yüreğime vuruyor acı çekiyorum milletin ya abartma hamilelik bu diyipte dakka başı beni bir işe kaldirmlari anlamamalari çıldırtıyor yemin ederim bu kadar cehalet olmaz yav sen rahat geçirmiş olabilirsin bu benimde rahat geçireceğim anlamina gelmiyor ki gelde anlat çok şükür siktir ettim hepsini kapıya da hamileyim ve müsait değilim lütfen gelmeyin diye yazdimda şimdi rahatım uzanıyorum esimede doğuma kadar anan baksın dedim kapıyı kitledim yedi saattir arıyor gelim diye yok arkadas koymam iki ay gözüme görünmesin kimse heseye hamilelik diyip sinirim bozuyorlardi bende şimdi dedimki kusura bakmayın hamilelik dedim :hugs::hugs::rofl::rofl:iyi yapmismiyim kizlar

InShAllah sağlıkla gelsin bebishlerimiz :smiling_face_with_three_hearts:

:smile:cok iyi yapmışsın. Cok shukur herkesten uzakta yaşıyorum hamileligimi, gunum uyuyarak geçiyor​:innocent: Bel agrisi var eshim sag olsun onun sayesinde ağrı sızı bilmiyorum :pray:

Keseye göre tahmin konusunda siz erkek kesesi diye tahmin etmiştiniz, teşekkür ederim erkek geçen hafta öğrendik. Allah sizi ve ailenizi korusun :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin paşayı @Ena Rabbim cümlemizi korusun inşallah :palms_up_together:t2:🫶🏻

2 Beğeni

Banada tahmin yapar mısınız

1 Beğeni