Epiduralli vajinal doğum yapan varmı, varsa süreciniz nasıl geçti bilgi verebeilir misiniz ? 33. Haftamdayim
Ben 53 gün önce yaptım canım benim sürecim ekstra zordu ama epiduralda merak ettiğin ne tam olarak? Eğer yapılış aşamasıysa ben hiç hissetmedim çok rahat yaptılar
Öncelikle gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün
ben dün gebe okuluna katıldım devlet Hastanesi’ne gidiyorum, böyle bı imkanımız varmış 4 cm açıklık olduktan sonra agrilara dayanamaz olursanız isteğe bağlı yapıyoruz dediler, sadece doğumu süresi biraz uzayabiliyormus ağrıyı çok hissetmedigimiz için , o yüzden o süreci merak etmiştim, yapılma aşamasını çok düşünmedim
Amin inşallah ![]()
Sizde sağlıcakla bir avazda kucağınıza alın inşallah ![]()
Canım öncelikle benim sürecimle sakın kıyaslama ben 38 saat sancı çektim açılmam olmadığı için. Bana 6 cm açıklıkta yapıyoruz epidurali yoksa zaten açıklık yok hepten uzar dediler ama ben artık ağrıdan baygınlık geçirdiğim için (çok uzun süre çektiğim o yüzden) 4cm de yaptılar. Gelgelelim ki aksine 4 saatte 10 cm açıklığa ulaştım hemen
yani süreç uzamadı bende. İyi ki yaptırmışım ama en azından 10 cm açıklığa mis gibi uykuda gelmişim ![]()
Ağrıyı baya hafifletiyor gerçekten ![]()
Umarım ağrısız sızısız su gibi akan bir doğumun olur ![]()
![]()
Yaaa ne mutlu size
İnşallah çok teşekkür ederim ![]()