Oyle yapiyorum arkadaşım .
Geceler cok susuyorum en cok.
Benimki problemlerden dolayi 15 gun ola bilir,bebek zaten 10 gun önde gidiyor,problem olmuyacakmis.
Hele ben.o kadar heyecanliyim ki acaba kaçı olacak inşallah diye.
Cok cok guzelbi duygu Allah her kese tatdırsın inşallah ![]()
Kaç haftaliksin ve kilosu kaç?
Paylasmak istermisin benimle istersen eger ![]()
Evet oyle,
Amin İnsAllah isteyen herkese nasip olsun![]()
![]()
![]()
Kalp birakma yetkim dolmuş diye eger kalp birakmasam saygisizlik anlama lutfen ![]()
1 ağustos gidicem doktora orda belli olucak kaç kilo olduğu,yazarim şimdiki kilosunu.geçen ay gitdiğimde 30 haftalikdi,1 kilo 800 gramdı.Şimdi 35 e yeni geçdim.35 i doldurduğumda gitmiş olucam doktora.şimdiki kilosunu bende cok merak ediyorum
Evet 400 gr ondeymiş bebişe maşallah.
Bende bebegim 34 haftamda gitdim yeni gitdim yani.
Aslında 2100-2200olmalıykış ama bende 2080 de kalmiş geriden geliyoruz.bu hastalik dahada etkiliyicek hastalikdan yeemek istemiyoru diye,
Korkuyorum bebek kucuk olur diye ![]()
Evet doktorda oyle soyledi
Yinede ćok az değil canim,sen yemeğine dikkat et muz falan kilo aldiriyor,kuru meyveler,atişdir uzandiğin yerde,nerdeyse 20-25 gunun var alir o zamana kadar İnsAllah
Bana sorarsan ben yemeğin yaninda ekmek bile yemiyorum,havalar sicak geçdiği icin karpuz kavun yiyorum ancak ekmeksiz oyle atiştiriyorum serinlemek amaçli,hiç açlik hiss etmiyorum,midem sıkışmış kuçucuk olmus havada sicak hicbirsey istemiyor canim.Ama meyve yiyorum,muz elma falan,yemek yersem eğer ekmeksiz yerim.
Evet her şeyim hazir buyuk odaya geçdim,odayi duzenledim.Bebek yatağini hazirladim.Bir kaç eksiğim var bebek koşesi icin onlarda kargoda İnsAllah en kisa zamanda gelir.Boy ölçer falanda aldim oğlum ćok sevinecek onun için.Çanta goturmuycem yoksa onuda hazirlardim şimdiye,bir iki eksiğim var özel eşya olarak onalarida alip tamamliycam bu gunlerde.
Her sey zamanında hazır olur inşallah arkadaşım.
Bende bebegimin beşiyi dolabı geldi kiyafetlerini dolaba yerleştirdim ama cantasini hazirlarken dolapdaki her seyi koymuşum çantaya ,dolapda bişey kalmadı iki uc parça bisey kaldi ![]()
![]()
![]()
![]()
Beşigi icinde annem yastik falan yapıcakdı kendisi.
Ben şimdi annemlere geldim diye
artik bebegimle gidince guzel duzenleriz bebegimin yatagını yatar inşallah ,
@baby_ugur
Annenlerde çokmu kalicaksin?bebek dogduktan somra yani?İlk bebeğin diye annen yardim eder sana,ben rahat edemezdim![]()
Evet eşimle geldik 1 haftadır burdayız.
Burdaki doktor doguracak diye geldik.
Bebek dogduktan sonra inşallah 10 gun kalıcaz.
Sora gidicez evimize inşallah.
Eşim ben bebegim ve annem.![]()
![]()
Annem ordada kalıcak benle 10 gun falan inşallah.
Sonra gelicek evine ![]()
Bana yardımcı olmak icin kalıcak benlen. @baby_ugur
Evet birilerinin yardim etmesi şart,yasinda kucuk ilk bebeğin,baka bilirim desende,ağlarken kendini kayb ediyorsun,bi yerimi aciyor neden ağliyor,Hem ameliyyatli olucaksin yaninda birileri olmali sana yardim edecek.Dinlenmen gerek kendini toparlayana kadar.Ben hastaneden çikdiğim gun annemler gelicek.Yol biraz uzak ama o gun gelmeletini istiyorum.![]()
![]()