Banada herkes ya sen nasil 5 ayliksin diyo karnin kucuk diyo Ama doktor haftasina gore onde dedi şukurler olsun herşey iyi ve bu yuzden takilmamaya calisiyorum
Ben de belden vurulan igneden korktum genel istedim. İyi ki beni epidurala ikna etmişler bebeğimi doğar doğmaz görmek harika bir duygu. Varsın kıçım gotüm ağrısın hepsine değdi
Neden epidural istemedin? Arkadaşım.
İgneden Korktugun icinmi?
Yoksa sonrasında bel falan ağrır diyemi
@Cansu doktorlar igneden sonra ameliyata başladığında sana soyledilermi?başladık diye.
Veya hiss etdigin bişey oldumu?
Bende epidural istiyorum o yuzden sordum arkadaşım.
Kusura bakma
Sag salamat qucaginiza alin insaAllahsuyunuz indiden gelirse niye getmirsiz xestexanaya?
Amin amin teşekkür ederim arkadaşim.
Doktor evde uzan dedi , suyum arada geliyor diye hadtanede yatirmamiştir.
Suyunu geldiyini ozun hiss edirsen? Ele qizlar var sidikle onu sehv salirdilar ve tamam sulari bitenden sonra gediblermis
İç çamaşırıma su degdigini goruyorum ara sıra .
Sanki su dokmussun gibi yayık şekilde.
Akınca hiss etmiyorum ama tuvalete gidince goruyorum bende. @IRana1
Geri sayım başlamış,Bendede bu gun basladi geri sayim son 31 gun sezeryene,Erkende olabilir sağlik durumumdan dolayi,ilaç falan yazmadimi doktor grip için?Ben iki kere grip oldum,hamilelikde içmesi önerilen Echinol hot önerdi doktorum,gunde iki kere kullana bilirsin dedi ben 3 gun kullandim gunde 1 kere içmem yeterli oldu,Hemen iyileşdim,bebeğe hic bir yan etkisi olmuyor
Kendin mi hiss etdin bebeğin suyu olduğunu yoksa doktorda onayladimi?Allah yardimcin olsun İnsAllah tam zamaninda gelir bebeğin.Suyun geliyorsa doktor kontrollerine sık sık git.Azalma falan ola bilir bebegin suyunda
Bende hep epidural taraftariyim,Bana soran herkese epidureli öneriyorum,her bir annenin o anki hissleri,mutluluk goz yaslarini,yasamasini hiss etmesini isterim,çok baska bi duygu,ikinci kez yaşayacağim ama ilkdeki kadar cok heyecanliyim,ilk oğlumda öyle doğdu bundada oyle olucak,İnsAllah bebegimle ilk ten temasi zamani fotoğrafarimizin cekilmesini istiyorum,kirmadilar beni sağ olsunlar,İnsAllah guzel anilarimiz olucak doğumda
Evet geri sayım başladı arkadaşim.
Ama sanki zaman gecmiyormus gibi benim icin.
Bendede 27 gun kalıyor inşallah ama erkende ola bilir doktordan daha gun almadık.
Doktordan gun aldigimizdw paylaşırım burada inşallah
Grip icin sistem goçur dedi doktor sadesinden.
3 gun yaptırdık bizde etkisi olmadı ama iyileşmeye dogru gidiyorum bugunden inşallah .
1 haftadır sürüyor boyle,cok zor gercekten hamileligin bu doneminde hemde sıcak ve s karıştı bir birine.
Sende neden erken ola bilir? Saglik durumu ne anlamadım.
Onerin icin teşekkür ederim @baby_ugur
Amin inşallah teşekkür ederim arkadaşım.
Suyum gelince kendim hiss etmiyorum ama tuvalete gidiyorum pardon" iç camasırıma sanki yarim bardak su dokmuşler gibi goruyorum bazen.
Doktorda soyledigimde oda su oldugunu onayladı.
Uzan dedi ama ben uzanamiyorum ki sıcak sıkılıyorum hemen .
Kalkip biraz yuruyunce sancım başlıyor.
Dun ayagima vurdu sancımın acısı buz gibi oldum.
Doktorum 20 gunde sabret biz sana o zamanda kontorl yapıcaz karar vericez dedi.
Buraya kadar geldin yazık etme dikkat li ol falan dedi.
Bebegin suyunun bulanması beni daha cok endişe etdirdi.
Yani cebellesiyrum kaç gundur.
Su azalmamak icin doktor suyu bol bol ic dedi.
Bende hastayım diye normal su icemiyorum sıcak iciyorum ki hastalık gitsin benden.
Hastalık yuzunden suda icemiyorum artık.
Allah hayirlisiyla bebegimi kucagima almayi nasip etsin bana və butun annelere inşallah
İnsAllah sağlikli gelsin minik bebek,Bende serviks kısalığı var,2 hafta önce bebek için ciğer açıcı iğne yapdıK.Erken gelirse serbest nefes alsin kuveze dusmesin diye.Bundan baska ikinci sezeryenim diye yaram kotuye gide bilir,Birde rahmimde plasentanin arkasinda,varisler var,yani damarlar çok geniş,ağir kaldiramiyorum patlaya bilirler,ameliyyat sirasindada coK dikkatli olmali doktor,damarlara değseleler,kan kaybından bisey ola bilirmis bana,cok dikkatli olmamiz gerek dediler.Durdurulmasi zormuş.Damarlari kontrol ediyorlar her gitdigimde kuçulme varsa iyiye gidiyor demek,genişlik artarsa hemen ameliyyata alinicakmisim.Şimdilik iyi hersey.1 ağustos kontrolum var,Belki gun koyucak doğuma belkide 2 hafta sonra tekrar çağirip duruma. gore oyle değerlendirip gun koyucak
Su fazla iç ki vicudun arinsin hastalikdan,ne kadar cok icersen bir o kadar cabuk iyilesirsin.Azcik limonda sık icine doğal C vitamini
Anladim canim,İnsAllah sağlikla gelir vakti zamaninda,Su cok iç dedise iç,bildiğim kadariyla havuç suyu baya su artiriyor,aparatin varsa çek iç,doktorun dediklerini dinle gezme dediyse gezme,hem fazla su içersen bebeğim suyuda temizlemecekdir
Amin amin inşallah
Anladım allah yardımcın olsun seninde arkadaşım
Gün aldıgınfa yazarsın sende.
Normal dogumun ayın kaçınaydı? Sezeryan kacına
Kaç haftadasın şimdi
Bebek ve kendin icin hazirlik tamammi
Biliyorum su icince temizlene bilir.
İcmeye calisiyorum iste, sıcakda kaynar su biraz zor oluyor.
Normal su iciyordum hic olmazsa hastalık yuzunden icemiyorum,ki dahada artmasın.
İnşallah bebeklerimizı sağ salim kucagimiza aliriz AMİN
tesekkurler canim,tabiki yazicam çok heyecanliyim kaçı doğucak diye
Normal doğumum 5 eylüle denk geliyor.Ama doktor 20 si falan yapariz dedi,ama kesin değil
15 gun onemi almak.
Bende 10 gun one aliyorlar.tam net konuşulacak daha.ama sezeryan 10 gun one dediler falan felan.sinirimi bozdular.ben bu haldeyken o kadar bekleyemem.doguma artik 10 gun kalmiş ya bebek gelirse heyecandan doguramazsam diye sinirlenmiştim.
Amin İnsAllahSoğuk suyu biraz ılıtıp içe bilirsin,ondan sana hic bir zarar gelmez aksine cok faydali gripe