Epidural doğum yapanlar

Kızlar merhaba aranızda epidural doğum yapan var mı nasıl oldu süreç nasıl işliyor ne gerekli devlet hastanesinde yapılıyor mu ücreti ne kadar vs bilgisi olan yazabilir mi… Epidural doğumu daa düşünüyorum şu an en mantıklısı o gibi geliyor ama bilmiyorum normal doğum olursa kendimi biliyorum hem kendime hem de doktorlar a çok sıkıntı çıkarırım izin vermem kesi dikiş atılmasına falan sezeryan dan da korkuyorum o yüzden epidurali tercih etmelimiyim sizce

1 Beğeni

İlk doğumumu bu yinetemle yapmışim hiç memnun kalmadım açıkçası çünkü zaten 18 saat sanci çektim son üç saati sancı kesildi ve bu iğnenin yan etkisi sancıları kestiği için doğumda beni aşırı yormustu. Bel ağrısı da cabası dokuz ay kendime eğilip doğrulmakta sıkıntı çektim… hiç tavsiye etmem normal doğum ise akışına bırak

Yaa ben epi durali bunun için istiyorum normal doğum olursa eğer ben doktorlara çok müdahele ederim kesin kendimi biliyorum normal doğum da istiyorum en azından ağrı olmazsa doğum sırasında doktorlar kesi dikiş attımı müdahele etmem işlerini kolayca yapabilsinlr diye bende çok kötü olmıyyım diye

Hiç gerek yok bence tavsiye etmem zaten normal doğumda kesi işlemi olsa dahi doğum sıkıntısında o kesinin acısı geri planda kalıyor ve zaten çok fazla dayananilmayacak kadar zor değil uzun da sürmeyecegi için idare edilebilir. Bende öyle oldu. Daha fazla bilgisi olan varsa bilgi verebilirler . benim tecrübem bu yönde oldu açıkçası

2 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Rica ederim ne demek:)

1 Beğeni