Merhaba Sevgili Anne Adayları Prenses Doğum duyan var mı ? Ya da yapan var mı ? İlk defa duydum ?Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi? Fiyatları yüksek mi ?
Yine vajinal doğumla doğum yapmış oluyorsun ama sırt bölgesinden ağrı kesici veriyorlar, kasılma anında daha az sancı hissediyorsun. 8 ağustosta bende doktoruma gidip fiyat sorucam bilgi edinince sana buraya yazarım. Tek yan etkisi var, sancıyı az hissettiğin için ıkınmayı tam anlamıyla gerçekleşirmekte zorlanabiliyorsun bu da bebeğin çıkışını ve doğumun süresini uzatıyor
Çok teşekkür ederim olur
Çok teşekkür ederim burada fiyat araştırması yaparım
1 ay önce 25.000 e epidural oldum
Normal ve sezaryan doğum için 34 bin epidural için 37 bin istiyor benim gittiğim hastane zamlı fiyatı
Haziranda 31.000 tlye oldum
Her hastane de var o zaman dimi ?
Bakalım Kocaeli de fiyatlar nasılmış 15.haftadayim daha
Allah kısmet ederse Ocak ayinda gelir benimki
Bende bursa sezeryan 30 tm verecegim bir hafta sonra spidural yapacagim dedi epidural normal dogumda kullaniyirum dedi genel anesteziyide ben istemiyirum ilk gen oldu bu ikinciyi bunu deneyecwgim
Prenses doğumu ilk defa duydum nasıl bir şey acaba bende merak ettim
Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin bütün annelerin
Prenses doğum epidural gibi yine uyuşturuyorlar acı duymuyorsun ve normal doğum yapıyorsun sadece doğum süresini 1 saat kadar uzatıyor normal doğumun belden uyuşturulmalı hali
Bende epidural olucam inşallah seseryan olma durumu olmazsa Doktorum dogum ucreti haric 3.500 lira fiyat verdi