Ense kalınlığı

Merhaba gebeliğimin 13+3 günündeyim geçen hafta ikili tarama testi için gittim doktor pozisyondan dolayı göremedi bugün tekrar gittim doktor ilk 2.3 dedi sonra 2.7 dedi pozisyon pek uygun değil o yüzden yanlış ölçmüş olabilirim yine de için rahat etsin diye perinatolojiye gitmeni öneriyorum diyip sevk verdi kesin böyle birşey var demiyorum pozisyondan dolayı yanlış görmüşte olabilirim dedi böyle bir durum yaşayan varmı 26 yaşındayım ikinci gebeliğin ilk çocuğumda böyle bir problemle karşılaşmadım hiç

Perinatoloji de kesinleşir canım gönlünü ferah tut ense kalınlığı ve burun yapısına bakılır tekrar ama korkutma kendini bazen ölçümler yanlış olabiliyor

Allah razı olsun teşekkür ederim ben öncelikle özelde baktırıp sonra perinatolojiye gitmeyi düşünüyorum çünkü doktorun bulunduğu şehirle aramızda ki mesafe 3 saat ve birde eğer ki özel de veya perinatoloji de aynı sonuç çıkarsa araştırmalarıma göre sadece takip yapıyorlar herhangi bir tedavisi yok o yüzden ben elimden geldiği kadar tedbirimi alıcam takdir Rabbimden