Ense Kalınlığı

Kızlar lütfen cevap verin Allah rızası için bilenler cevap yazsın​:pensive:11 haftalık hamileyim ense kalınlığı 4.5 olarak ölçüldü kadın doğum doktorumda o da beni pernitalojiye yönlendirdi.Orda baksınlar diye.Çok kötüyüm bebeğimin ellerini gördüm kalbini duydum hareket ediyordu çok sarsıldım.Lütfen cevap verin​:pensive:

Canım üzülme. Perinotolojinin cihazları daha detaylı bakıyor. Belki kadın doğumcu yanlışta ölçmüş olabilir. Perinotolojide ikili üçlü tarama testi isteyecektir. Veriilere göre risk taşıyor ama belli olmaz. Taramadan sonra daha net sonuç verilecektir. Sen içini ferah tut :purple_heart:

Yani yanlış ölçse bile bu kadar fark olur mu :pensive:lütfen dua edin​:pensive:

1 Beğeni

Canım banada hamileliğimin başında kızamıkçık virüsü var kanında bebeğin ya sakat ya ölü doğacak dedi. Ağlayarak çıktım doktorun yanından. Kendimi parçaladım harap ettim. Perinotolojiye gittim testleri yeniledi o da yine kızamıkçık virüsü var bide ankaraya gönderellim ordan sonuç bekleyelim ona göre bebeği aldıırmak istersen geç kalmayalım dedi. Ankaradan gelen sonuçta da kızzamıkçık virüsü sınırda çıktı olabilirde olmayabilirde emin olamıyooruz dedi. Perinotoloji doktoorum dedi ki üniversite hastanesine git onların labaratuarları gelişmiş bu konu üzerinden tezler yazmışlar onlar daha iyi anlar ben kızamıkçık virüsü olduğuna inanmıyorum dedi. Gittim ve gerçekten sonucum temiz çıktı . Ama o 2 hafta içinde ne yaşadığımı bir ben bir Allah birde eşim biliyor. Hala eşim der ne büyük üzüntü yaşattılar dimi diye. Şuan 24 haftalık hamileyim. Geçti gitti o korkular. Bu üzüntüyü korkuyu yaşamam gerekiyomuş demek ki diyorum. İlk başta çok üzülüp korkmuştum. Somralaarı demiştim ki ne olacaksa olsun bebeğimi aldırmayacağım Allah nasıl takdir ederse öyle olsun hem benn inanıyorum bebeğim iyi kötü bişry olsa hissederim demeye başlamıştım. Sende Allah a güven. Ne gelecekse ondan gelecek. Korkular stresler hep boşa aslında herşey olacağına varıyor. Kendini kahretme. Dua ederim tabiki. Allah bebeğine ve sana sağlıklı uzun ömürler versin :palms_up_together:

Arkadaşımın bebeği için de aynı şeyi söylediler, sakat olacak vs dediler. Kız kendini mahvetti üzüntüden 32 haftalıkken doğum yaptı. Çocukta hiç birşey yok sapasağlam.

Allah razı olsun sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah​:face_holding_back_tears::people_hugging:o korkular gerçekten insanın canından can gidiyor.Allah evlatlarımızı bize bağışlasın :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Yani ben anlamıyorum neden bunu yapıp insanların hamileliğini zehir ediyorlar yazık günah değil mi böyle bir şeyle nasıl geçer günler insanın içinde sürekli korku.Ve daha kötüsü o bebeği aldırsa ne olacaktı Allah korumuş yavruyu​:pleading_face:

Tahmini söylüyorlar, böyle olup aldıran da var. Yine başka bir arkadaş anlattı 20 haftalık bebek sakat dediler diye kadın aldırıyor ve yine çocukta hiç bir sıkıntı yok. Bilmiyorum bazen de böyle şeyler imtihan gibi geliyor. Elinden geleni yap, Allah’a tevekkül et