Enfeksiyon için fitil kullanan var mı

Doktor enfeksiyon için bu fitili verdi 16+4 teyim kullanan var mı???

Bunu değil ama farklı fitil kullandım bende 34 haftalık olduk hala enfeksiyon devam ediyor

Bunun içindeki kağıtta hamilelikte doktor tavsiyesi ile kullanın yada hamile olduğunuzu farkettiğiniz anda bırakın diyor bende bilemedim ne yapıcağımı

Bazı ilaçlar öyle yazıyor ama doktor tavsiyesi ile kullanacağın için korkma canım

Özeldeki doktor yazdı bunu acaba başka doktora da sorsam mı bilemedim

Bunu bende kullandım canım kendi kadın doktorum yazdı yanlış hatırlamıyorsam 12 haftalıktı bebeğim çok iyi gelmişti affedersiniz köz dökmüş gibi yanıyordu bunu kullandım 2. gün ilaç dökülmeye başladı yoğun bir akıntı şeklinde sonra kurtuldum o beladan

1 Beğeni

Şuan kaç haftalıksınız aynısını mı kullandınız

İçinde iki tane var ikisini de kullandınız mı yoksa bir tanesi yetti mi ???

Şuan 33 haftalık hamileyim aynısını kullandım içinde 2 tane beyaz fitil var değil mi

1 Beğeni

Bana bir tane yetti 1.yi kullandım 3. Gün baktım geçti ağrı yanma yok 2.yi kullanmadım ikisini aynı anda kullanmıyorsun yanlış anlaşılma olmasın 3 gün arayla olması lazım ama benimki geçtiği için kullanmadım 2.yi

1 Beğeni

Evet iki tane var ben birde progestan fitil kullanıyorum sabah akşam bunu kullanacağım gece progestanı kullanmalı mıyım acaba doktora sormayı unuttum

Onu bilmiyorum canım

1 Beğeni

Bende bakarım yeterse kullanmam ikinciyi

Teşekkür ederim ben doktora sorayım ondan sonra kullanayım inşallah çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Evet öyle yap daha sağlıklı olur :smiling_face:

1 Beğeni