Endişelerim var

Merhaba. Ben pcos rahatsızlığına sahibim ve 8 aylık evliyim. Evliliğimin 5. Ayında sürpriz bir şekilde gebe olduğumu öğrenmiştim fakat kimyasal gebelik olarak düşükle sonuçlandı. Üzülmedim ve kafama takmadım açıkçası fakat gebe kalmada zorluk yaşayacağım tedirginliği arada vardı içimde. Bu düşük sonrası üstünden tam 3 ay geçmeden şu an yine hamileyim ve çok şaşkınım. Planlı değildi fakat korunmuyorduk. Ama ihtimal vermedim çünkü düşükten sonra da regl olamamıştım ve tarlusal kullandım oldum. Tarlusal ile 20 Kasım da regl olduktan sonra 6 gün geçti reglmi ve dün test yaptım pozitif çıktı sonra betaHCG verdim hemen 792,7 çıktı sizce bu değer iyi mi yarın yine kan vericem ama yine aynı şeyi yaşar mıyım? Tedirginim Bilgisi olanlardan düşüncelerini almak isterim :pray:

1 Beğeni

Doktorun daha net bilgi verir canım ama genelde 1 hafta sonra tekrar test yapıp artışa bakıyolar

2 Beğeni

Artış için birkaç hafta daha hormon artışına bakılıyor, gözlemleniyor. Bebek görünmemesine rağmen yüksek artış devam ediyorsa dış gebeliktir.

Polikistik over ile gebe kalıp sağlıklı doğum yapan bir sürü kadın var

Umarım siz de onlardan biri olursunuz :pray::heart:

1 Beğeni

Merhaba @Meltem hoşgeldiniz :bouquet: sağlıklı güzel doğum olsun güzel habere çok sevindim :heart::star_struck:artış güzel gibi ama yine de her ihtimale karşı doktor ultrason ile de bakmalı :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Teşekkür ederim dün gittim 1211 çıktı değerim doktor gayet iyi dedi sadece üstten baktı ama kese daha gözükmedi alttan da bakmak istemedi şu an inş salı günü tekrar gittiğimde daha güzel haberler alırım sağ olun :pray:

2 Beğeni

Avet annemde de vardı bu rahatsız ne yazık ki ama sülalelerinde en çok doğum yapan annem oldu 4 kardeşiz çok şükür :slight_smile: inş benimde 4 tane olmasa da sağlıklı kucağıma alacağım evlatlarım olur. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 1211 çıktı değerim şu an doktor her şey için normal diyor hayırlısı ile gerisi gelir :pray:

1 Beğeni

Çok şükür, çok sevindim :blush::heart:

1 Beğeni