Evett hanımlar derdimizi hüznümüzü sevincimizi heyecanımızı paylaştığımız bu uygulamada bir de hobilerimizi yapmaktan keyif aldığımız şeyleri de paylaşalım ilk önce ben yazayım yaklaşık 5 yıldır bir uygulama üzerinden düzenli olarak çengel bulmaca çözüyorum sanırım 10 bin in üzerinde bulmaca çözdüm
@admin özellikle sizinkini çok merak ediyorum
İnsanlardan uzak sessiz sakin eşimle vakit geçirmek en sevdiğim bana en iyi gelen aktivite
Kodlama dışında kalan zamanlarımda genellikle yeni şeyler öğrenmek için okuyorum, veya internette araştırmalar yapıyorum
Ben tas boyama ile ilgileniyorum en sevdigim hobi islerinden biri hatta son yaptigim bebek dogum agaci
Yaaa çok tatlı Elinize sağlıııkkk çok güzel olmuş
Cok teşekkürler sayfami takip etmek isterseniz lodosdunyam
Harika gözüküyor ve gerçekten çok değişik
Yemek yatmak
Çok teşekkürler lodosdunyam takip edebilirseniz
En sevdiğim şey resim yapmak hüsnü hat yazmak . Her canım sıkıldığında ya da moralim bozulduğunda iyi gelen şey
Bunu ileride bende öğrenmek istiyorum gerçekten çok güzel
Yeni bilgiler öğrenmek , tarihi yerler gezmek , insan psikolojisi üzerine kitaplar okumak , merak ettiğim herşeyi araştırmak bazende şiir yazmak ya da söz yazmak yazarak içimi dökmeyi çok severim o yüzden küçük bir günlüğüm var
Benim uyumak hobim sanırım
Bunun eğitimini mi aldınız acaba ??
Kitap okumayı çok seviyorum, araştırmayı çok seviyorum hobi haline geldi sürekli bir şeyleri araştırmak. Şarkı söylemek (amatör değilim eğitimliyim çocukluktan) ve punch yapmak
Hangi uygulama acaba bende cok severim bulmacayi
Codycross
Evet biraz eğitimini aldım ama tam bitiremedim bebek haberi ortaya çıktı kursum biraz uzak yerdeydi gidemedim . Kendim de normalde amatörce yapıyorum