EN Sevdiğiniz Hobi neler hanımlar

Evett hanımlar derdimizi hüznümüzü sevincimizi heyecanımızı paylaştığımız bu uygulamada bir de hobilerimizi yapmaktan keyif aldığımız şeyleri de paylaşalım :smiling_face: ilk önce ben yazayım yaklaşık 5 yıldır bir uygulama üzerinden düzenli olarak çengel bulmaca çözüyorum sanırım 10 bin in üzerinde bulmaca çözdüm​:see_no_evil: @admin özellikle sizinkini çok merak ediyorum :see_no_evil:

1 Beğeni

İnsanlardan uzak sessiz sakin eşimle vakit geçirmek en sevdiğim bana en iyi gelen aktivite :joy::person_raising_hand:

1 Beğeni

Kodlama dışında kalan zamanlarımda genellikle yeni şeyler öğrenmek için okuyorum, veya internette araştırmalar yapıyorum :books:

1 Beğeni

Ben tas boyama ile ilgileniyorum en sevdigim hobi islerinden biri hatta son yaptigim bebek dogum agaci

4 Beğeni

Yaaa çok tatlı Elinize sağlıııkkk çok güzel olmuş :ribbon:

1 Beğeni

Cok teşekkürler sayfami takip etmek isterseniz lodosdunyam :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Harika gözüküyor ve gerçekten çok değişik :heart_eyes:

1 Beğeni

Yemek yatmak​:joy:

1 Beğeni

Çok teşekkürler lodosdunyam takip edebilirseniz :pray::pray:

1 Beğeni

En sevdiğim şey resim yapmak hüsnü hat yazmak . Her canım sıkıldığında ya da moralim bozulduğunda iyi gelen şey :heart:

1 Beğeni

Bunu ileride bende öğrenmek istiyorum gerçekten çok güzel :heart_eyes:

1 Beğeni

Yeni bilgiler öğrenmek , tarihi yerler gezmek , insan psikolojisi üzerine kitaplar okumak , merak ettiğim herşeyi araştırmak bazende şiir yazmak ya da söz yazmak yazarak içimi dökmeyi çok severim o yüzden küçük bir günlüğüm var :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim uyumak hobim sanırım :rofl:

1 Beğeni

Bunun eğitimini mi aldınız acaba ??

Kitap okumayı çok seviyorum, araştırmayı çok seviyorum hobi haline geldi sürekli bir şeyleri araştırmak. Şarkı söylemek (amatör değilim eğitimliyim çocukluktan) ve punch yapmak :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hangi uygulama acaba bende cok severim bulmacayi

Codycross

Evet biraz eğitimini aldım ama tam bitiremedim bebek haberi ortaya çıktı kursum biraz uzak yerdeydi gidemedim . Kendim de normalde amatörce yapıyorum

Böyle kendim tablolar falan yapıyordum önceden de sonra az eğitimini aldım ama yarım kaldı işte bebekten sonra yine devam inşallah

1 Beğeni