Kızlar merhaba doğum çantamı hazırlıyorum da pişik kremi de koyayım diyorum en iyisi hangi marka bilmiyorum boykot ürün kullanmıyorum onun dışında bildiğniz iyi marka varsa söylermsnz bide doğum çantasına mama ve biberon vs de koydunuz mu
Ben sudocrem aldım küçük ama bereketli bebeğime de kullanıyorum gayet iyi şükür pişik sorunumuz olmadı.Mama ne olur ne olmaz almanı öneririm çünkü ilk zaman emme sorunu yaşanıyor illa ki direnebildiğin kadar dirensen de emzireyim diyerek ,sarılık olayına karşı mamayla desteklemek iyi oluyor.Biz kilosu az diyerek öneri ile almıştık.Biberon değil de anne süt kaşığı koymuştum ben çantama
Ben hem tüp arko krem kullandım, hem bepanthol kullandım, hemde sudocrem kullandım. En hızlı sudocrem fayda etti bizimkine. Islak mendil kullanmıyorum veya da çok kötüyse ilk temizleme esnasında kullanıyorum. Normal yumuşak tuvalet kağıdını su ile ıslatıp o şekilde siliyorum her seferinde. Bazen bezi açıkken şişe ile azıcık yıkıyorum poposunu sonra kuruluyorum. Tüm bunlara rağmen yine kızarabiliyor hem sıcaktan hem hassas ciletten dolayı
Mama olarak hastaneden verdiler ben çantama koymamıştım. Ama eğer vermeselerdi de o anda alırdık çünkü 4 gün sütüm gelmedi. Hipp marka kullandım o 4 gün mama olarak. Sonradan süt yetmedikçe destekledim. Tabi her insanda farklı oluyor kimininki hemen geliyormuş kiminin sütü böyle gecikiyor. Hastanede şırınga ile içirdik. Evde philips anti kolik biberon almıştım onunla içirdik. Çok şükür meme reddi yaşamadım.
Birde meme ucu çıkık olmadığı için bebeğim hiç tutmadı memeyi. Hemşire silikon uç istedi eşim aldı geldi. Çantada bulundurulabilir. Hem emzirmede daha az yara oluyormuş bu uçla. Tabi uca alışınca göğsü hiç çıplak tutmadı benimki henüz umarım tutabilir
Süt sağma makinesi koyma demişlerdi bana ama koymuştum. 1 damla bile geldiğini görmek o anda beni çok mutlu etmişti.
Göğüs ucun için tahin yağı kullan kesinlikle. Lansinoh krem aldım o da çok güzel ama pahalı. Aldığımız tahinden minik bir kavanoza yağ ayırdım. Emzirme öncesi sonrası sürüyorum çok iyi geliyor. Yara olunca hızlı iyileştiriyor
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
Sudocrem candır
Mustela, sudocrem, dalin, sebamed, bepanthol bunların içeri temiz değil en içeriği temiz olan incia asla kullanmam artık bu markaları. Önce mustela ve sudocrem alacaktım vazgeçtim. Hem hayvan deneyleri yapılan ürünler hem de içeriği temiz değil kimyasal dolu. İncia şampuan alacam yağ ve losyon doktorlar önermiyor gözenekleri tıkandığı için. Pişik içinde saf doğal zeytin yağı kullanacam.
İlk çocuğuma hep sudocrem kullandım şimdi ikizlere hamileyim sudocrem stokladım bizde bir yan etkisi olmadı hepsini denedim bize iyi gelen sudocrem oldu tercih meselesi
sudocream ve arka tup krem aldim bende.devlet hastanesinde dogum yapcagim icin mama vermiyorlar diye bi kucuk kutuda mama aldim sutum pek gelmiyor biberonda lansinoh aldim.amaa.ilk anlar siringa ile veriliyo zaten.gogus ucu kremide incia aldim.