Arkadaşlar emzirme sütyeni alicam da kararsız kaldım sizce hangi modeller iyi ve rahat kullanan var mi ya da tekli olandan alicam ya da üçlü satilani
Alttaki modeli hiç kullanmadım bilmiyorum ama üstteki modelleri kullandım rahatladı kolaylık sağlıyor. Ben emzirme atletinden memnun kalmamıştım.
Emzirme atletini de tam anlamıyla kullandım diyemem ama emzirme atletinin doğrusunu bulana kadar sinirleniyorumm![]()
Ustteki modellerden aldim rahatlar ama gogus ucun buyukse cok belli ediyor haberin olsun ben mecbur icine ped takicam
Ben de öyle yaparım sanirim
İkisini de kullandım üsttekiler daha rahat oluyo ilk zamanlar süt akışı fazla olduğundan alttaki model göğüse biraz baskı yapiyo o da fazla islakliga sebep oluyo ama usttekilerde öyle bir sorun olmuyo penye kumaş olduğu için biraz inceler göğüs ucunuz varsa belli edebilir göğüs pedi kullanabilirsiniz onun dışında gayet rahat kullanmasi
Üstteki siyah model çok rahat bugün dogum yaptım aynısından almıştım kullanmak bu güne nasip oldu çok rahat ve pratik gögsü elle tutmaya da gerek kalmıyo tavsiye ederim şahsen
Link var mı bunlar için acaba , ben iki tane emzirme atleti aldım suwenden ama hiç sütyen dusunmedim. Kaç tane almak lazım.
Benim de ilk gebeligim ama en az iki tane bulunması lazım diye düşünüyorum