Hastane çantamı hazırlıyorum fakat tek eksiğim emzirme sütyeni kaldı kimler hangisini aldı alanlar hangisinden memnun yardımcı olur musunuuz
E bebekten biri penye birisi normal 2 sutyen aldim kullanisli duruyorlar
Marka ve modelden pek anlamam
ama ilk 2 gebeliğimde gidip pamuklu dümdüz bir emzirme sütyeni aldım ve gayet işimi gördü.bence önemli olan emzirme sütyeni olması,marka çokta önemli değil diye düşünüyorum.çünkü hepsi aynı işi görüyo![]()
E bebekte kileri bende tavsiye ederim. İlk cocugumda 3 tane almıştım hala sapasaglam duruyor. Ama kesinlikle tam bedenden bir beden büyük almalisiniz. 90 sa 100 mesela. Çünkü emzirme döneminde kilo alınabiliyor veya memeler süt olunca sütyen küçük geliyor. Bilginiz olsun.
Bende trendyoldan 3 lü penye bi şey aldım yani öyle markası vs yok kullanır mıyım bilmiyorum sporcu sütyeni takıyorum genelde o yüzden çok önemsemedim![]()
Merhaba Trendyolndan aldım üç tane kumaşı güzel MS HAMİLE İÇ GİYİM yazıyor Ben markaya falan pek bakmadım yorumları beğendim sipariş ettim geldi beğendim ayrıca uygun markalara dünya para harcamanın bir anlamı yok
Balensiz pamuklu emzirme sütyeni kullanıyorum severek kullanıyorum
Okadar paraya kıymayın derim. Enn güzeli yarım atlet. Zaten okadar sık değiştirceksiniz ki üstünüzü 1 2 tane yetmicek. Yarım atlet tavaiye ederim al 10 tane miss rahat rahat![]()
Ben sutyen almadim emzirme stleti aldim cok guzeller
E bebekteki urunler de pazardaki veya her hangi bir yerde bulacağınız kalitede ürün zaten. Pamuklu kumaş balensiz desteksiz gayet kullanışlı. Ama emzirme atletleri de güzel gibi duruyor.