Hanımlar emzirme sütyeni kullanışlı mı? Almak konusunda kararsız kaldım. Kullanan varsa demeyimlerini yazarsa çok sevinirim
Ben pentiden almıştım memnunum
Bebek sahibi arkadaşlarimin önerisiyle e bebekten aldım 3 al 2 öde ile emzirme atleti almadım
Penti öneriliyor
Bende 3lü satılan paketlerden aldım. Ama yalnızca bebek mevlüdünde elbisenin içinde giydim. Onun dışında yarım atletler varya hani, pamuklu ince askılı. Onlardan aldım 8 tane falan var. Gebeliğimde kullanmaya başladım zaten bir süre sonra normal südyen takamadım. Halen onları kullanıyorum çok da rahat
Ben de büstiyer mantığında olanlarla çok rahat ettim. Emzirme atleti aldım ama normalde atlet giyen biri olmadığım için 2 kere giydim duruyor öyle. Pek çok markayı denedim emzirme sütyeninde Penti güzel. Suwen’in yan kısımları balenli gibi çok sert rahat edemedim. E bebekte birkaç model var hepsinden denedim ama bedenleri çok saçma. Memeden olan sırttan bol geliyor, sırttan olan memeden olmuyor. 2 yıkamaya ağzı yüzü kayıyor. Ben zaten bir ay sonra hiç takmadım. Sütyensizlik daha rahat geldi ama o bir ayda bir ton marka ve model denedim.
İlk 3 ay hiç takmıyordum,telsiz sütyen sütün gelmesini engelliyor diyoarlardı,telsiz sütyen ,takıyordum ben
Telli sütyen gelmesini azaltır herhalde.
Evet canım öyle duydum o yüzden takma dediler diye takmadım
Benim şuan telsiz, artık onu kullanmaya başladık.
Senin ne kadar kaldi canım doğuma
32 gün
Ben pentiden 2 tane kaplı emzirme atleti almıştım 2 tane de emzirme sütyeni almıştım. Kullanışlı memnun kaldım