Emzirme Sütyeni

Hanımlar emzirme sütyeni kullanışlı mı? Almak konusunda kararsız kaldım. Kullanan varsa demeyimlerini yazarsa çok sevinirim​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Ben pentiden almıştım memnunum

1 Beğeni

Bebek sahibi arkadaşlarimin önerisiyle e bebekten aldım 3 al 2 öde ile emzirme atleti almadım

1 Beğeni

Penti öneriliyor

Bende 3lü satılan paketlerden aldım. Ama yalnızca bebek mevlüdünde elbisenin içinde giydim. Onun dışında yarım atletler varya hani, pamuklu ince askılı. Onlardan aldım 8 tane falan var. Gebeliğimde kullanmaya başladım zaten bir süre sonra normal südyen takamadım. Halen onları kullanıyorum çok da rahat :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Ben de büstiyer mantığında olanlarla çok rahat ettim. Emzirme atleti aldım ama normalde atlet giyen biri olmadığım için 2 kere giydim duruyor öyle. Pek çok markayı denedim emzirme sütyeninde Penti güzel. Suwen’in yan kısımları balenli gibi çok sert rahat edemedim. E bebekte birkaç model var hepsinden denedim ama bedenleri çok saçma. Memeden olan sırttan bol geliyor, sırttan olan memeden olmuyor. 2 yıkamaya ağzı yüzü kayıyor. Ben zaten bir ay sonra hiç takmadım. Sütyensizlik daha rahat geldi :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: ama o bir ayda bir ton marka ve model denedim.

İlk 3 ay hiç takmıyordum,telsiz sütyen sütün gelmesini engelliyor diyoarlardı,telsiz sütyen ,takıyordum ben

Telli sütyen gelmesini azaltır herhalde.

Evet canım öyle duydum o yüzden takma dediler diye takmadım :slightly_smiling_face:

Benim şuan telsiz, artık onu kullanmaya başladık.

Senin ne kadar kaldi canım doğuma

32 gün​:partying_face::partying_face::partying_face:

1 Beğeni

Ben pentiden 2 tane kaplı emzirme atleti almıştım 2 tane de emzirme sütyeni almıştım. Kullanışlı memnun kaldım

1 Beğeni