Merhabalar anneler benim sağ göğsüm sol gogsumden küçük emzirmeye çalışıyorum ama 2 gündür dolmuyo 2 aya yaklaştı bebeğim 2 gündür sağ göğsüm dolmuyor diğeri gibi neden olabilir
Emzirmedjginiz icindir. Muhtemelen dolmadigini dusunuyorsunuz ve daha az emziriyorsunuz. O memenizi daha sik emzirin.
İkisinide eşit emzirmeye çalışıyorum ama dolmuyo
Dolmadigini nerden anliyorsunuz . Isterseniz bide sagip bakin . Bebegi o memeden daha sik emzirin. Haa meme yumusak vs diye dolmuyor saniyorsaniz yumusak memede de sut oluyor yani. Sorun ne tam anlamadim
Ayni durum bende var sol gogsum buyuk ve sut dolu sag gogsum kucuk sut zor geliyo
Emmesine rağmen dolmuyo sağ göğsüm yumuşak sol gogsum çok sert sagiyorum sağ göğsümü çok az 5 cl anca geliyor diğer göğsüm ona rağmen o kadar siski ağrıyor
Aynen benimde moralim bozuk kadın doğum doktoruma mı gitsem diyorum
Sttes yapmayin bnce etkileniyor çünkü. Diger memeyi sagip bosaltin agriyor dediniz yaa
Gelmesede sen bol bol emzir
Evet eğer çok emmezse sagiyorum onu diğerine yönelince bazen onu emmeden uyuyup kalıyor hala aynı bı değişiklik yok acaba doktora gitsem mi
Aklinizda suohe varsa gidin tabi emzirme danismanina veya baska yere yonlendirir. Ama dedigim gbi stres de coketkuliyor biraz relax olun belki kendiliginden duzelir
Düzelmiyor büyük ihtimalle öle kalacak şimdi baktım 26 gün önce yazmışım hala aynı stresten büyük ihtimalle Allah yardımcım olsun ne diyim