Emzirme sonrası pat pat

Merhaba hanımlar, emzirme sonrası pat pat yapma işlemi nezaman bitecek? Bebek kaç aylık olduğunda yapmamıza gerek kalmaz?

3 Beğeni

3 aydan sonra yapmayı bırakmıştım ben Rüya’da. Hatta 2. aydan sonra gözlemleyip bebek kendi çıkarıyorsa da gerek yok. Tamamen bebeğe bağlı yani ama genelde en az 2 ay pat pat gerekiyor. Ben de bir an önce pat pat bitsin istiyorum :roll_eyes:

2 Beğeni

Benimde en sevdigim seydir bebekte pat pat :smiling_face: bir emzirmek iki pat pat en sevdiklerim ben mi garibim acaba :smiling_face:

3 Beğeni

Kizima 3. Ayin sonuna kadar yapmistim ben hosuma gittigi icin kendi cikarabiliyor mu diye hic dikkat etmemistim ilk önce sonra baktim emdikten sonra hemen cikariyo birakmistim bende

3 Beğeni

Ben de emzirmeyi çok seviyorum ama pat pat yaparken bebek uyanıyor. Hazır memede uyumuşken direk beşiğine bırakmak istiyorum. Bir de gecenin bir yarısı uyanmışım ne güzel emzirme bitmiş bi başliyor pat pat pat fuzuli ek iş gibi. Yavrum yazık gazinı ağzindan ćıkartamıyor

2 Beğeni

Bir ay daha sabır cansu :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Benimde bebegim anne sütü yiyince qazini agzindan cikaramiyor. Ama devlet yemeyi yiyince agzindan cikiyor. Popodan da gaz cikardiginda bez sayisi cok oluyor.

Bu arada pat pat gaz cikarmakmi acaba?

1 Beğeni

Ben kizimin memede uyumasina hic izin vermemistim alışmasın diye o yüzden bi zorluk yaşamadim pat pat konusunda bakalim bu defa nasil olacak her bebek farkli cunku bu biraz aksi olacak gibi geliyor bana :smiling_face:

2 Beğeni

Sırtına falan vuruyosun yaa gazi ciksin diye iste o pat pat :smiling_face:

2 Beğeni

İlk günler ağzından çıkaramıyordu gazını, pırt yapıyordu. Şimdi çok şükür çok rahat çıkarıyor ağzından. Üstüne kusuyor. Mis gibi dalıyor uykuya :joy::joy:

1 Beğeni

Ben de memede emmeden uyumasına izin vermedim o da diretmedi. Uyuyunca ağzindan memeyi çıkardım

1 Beğeni

Biz daha o aşamaya gelmedik ama yaklaştık

1 Beğeni

Hâ anladim​:joy:

Benimki memede uyuyor diye uyandiginda meme istiyor oyle olmasa uyumuyor. :woozy_face:

Benimki nerdeyse iki aylık olmak üzere emdikten sonra 2 dk dik tutuyorum çıkarıyor ya da emdikten sonra kendiliğinden çıkarıyor çok patpat yapmıyorum