Emzirme Ödeneği

Kızlar aranızda emzirme ödeneği alan varmı konuyla ilgili bişey sormam gerekiyor da :blossom::heart:

Aile bakanlığından yatan mı ?

Ordan mı yatıyor bilmiyorum :smiling_face_with_tear: E devletten girip baktık

Ben daha başvuru yapmadım. E devletten mi yaptınız bir de doğum parası var

Eşim iş yerine doğum belgesi falan götürmüştü ordan giriş yapılmış sanırım , doğum parası eşimin maaş hesabına yatıcak ama emzirme parası ptt den alınacak, eşim de işte ben gitsem eşimin kimliği ile acaba bana verirler mi

Doğum parası için ben aradım bakanlığı birkaç kez ama açmadılar. Nasıl alınıyor o, nasıl başvuru yapıyoruz ?

Verebilirler bence ama çalışana bağlı bir durum biraz da :roll_eyes:

Benim eşim iş yerine belge götürdü, doğum belgesi bebeğin ve benim kimlik fotokopim . Eşin çalışıyorsa iş yerine bi sorsun bence

Onun için bilmiyorumda pttfen adıma bi para gelmişti eşime kimliğimi vermiştim vermemişlerdi

Teşekkür ederim canım :pray:

Dimi bence de çalışana bağlı gibi , bana da en gıcık olanı gelir kesin​:woman_facepalming:t3: bide bu ay sonuna kadar almam gerekiyormuş eşim de hep işte bilmiyorum nasıl yapıcaz , 520 tl az para da değil bez parası yaparım en kötü:smiling_face_with_tear:

Hadi yaaa​:sob::pensive:

İyi paraymış :joy: Hemen başvuru yaptırayım ben de

Aynen yap hemenn​:grinning:

Bence vermezler

Kimlik çıkarmaya gidince kaymakamlikta yapmışlar

Bana da öyle geliyo ama gidip bi şansımı deniyim​:smiling_face_with_tear:

Bazı ödeneklerde hesaba aktarma yapılabiliyor e devlet üzerinden esının e devletınden baksana yapılıyor mu ben PTT gitmeden ziraat kartıma aktarabiliyoduö

Hemen bakayım

Senin hesaba yatsa bankadan cekemiyomu Kartla