Hem emzirip hemde mama veren var mı arkadaslar
Sutum az dı arada emzirip mama veriyodum
Kac aylik bebegnz hala bu sekilde mi yapyorsnz
Bebeğimiz erken doğdu yani kilo alması adına doktorumuz önerdi de verdik bizde .Şimdi de akşamları sütün kalitesi düşer o zaman ver dedi.
3 aylik oldu smdi yine hamile kaldigim icin sadece mama veriyorum
Hem emzrim hem nasil mama verdnz nasl yapyordnz acaba
Kac aylk emzryormsnz hemde
2 aylık olmasına bir hafta var.Evet emziriyorum.
Bende emzryorum arti mama veryormda saatlerni nasil yapyorsnz hem emzrp hem mama
Bnde emzryorm da 3 saatde 60 ml mama veryrm hmde beni emyor istedgi zmn emzryorum fazla dgildir dmi 2 aylik bu arda bebegim bu skilde ypyrmda
Canim emziriyodum sutum az oldugu icin doymuyordu emzirdikten sonra agliyordu 60 veya 90 ml yapiyodum veriyodum sonra susuyodu zaten doydugunda itiyodu biberonu istemiyodu bu sekilde 3 aylik olduk simdi sadece mama iciyor
Anladm cnm 60 ml mama verym ama arksni istyor bnm oglnda bnde mecbr tekrr emzryorum beni emsn dye szce mama artrsam mi yoksa fazla gelrmi acba sutum bznde yetrsz gldgni dusunyrm bu sklde emdgi zmn
Canim sutun yetmiyosa mamayi arttirabilirsin
İlk zamanlar destek olsun kilo alsın diye hem emzirip hem mama verdiğimiz oluyordu.Akşamları sütün kalitesi düşer diyerek akşam vermeye başladık bir seferlik oda yetmiyor artık tam ölçü olduğu halde.Mamaların arkasında yazıyor kilolarına göre kaç ölçü olması gerektiği ona bakın bence ve doktora danışın yada sağlık ocağındaki ebeye sorun
Biz 29 günlüğüz kilosu az doğduğu için hem anne sütü hemde mamayla destekliyoruz biz gayette iyi oluyor ekstra sarılık ihtimali de olmuyor
Sütümün yetmediği yerler de veriyorum çünkü bebeğim aç olunca huysuz oluyor gerketiği yerde verilmeli
8 gunluk bebeğim sütümün yettiği yerde vermiyorum mamayı ama sütüm yetmezse 3 saat de bir 35 ml veriyorum
24 günlük bebeğim bende hem mama hem anne sütü veriyorum sütüm çok geç geldi benim yeni yeni artmaya başliyor açıkcası mama verme taraftarı değilim ama işte mecbur yetmediği için verioZ günde 2-3 defa 60 ml 80 ml arası