Emzirirken memede ağrı 🤱🏻

Selam kızlar :hibiscus: bebişim dünyaya geldi buralarda yoktum 3 haftadır :smiling_face: 3 haftalık olduk çok şükür emiyoruz hatta hiç bırakmak istemiyor sürekli emiyor saatte bir bazen yarım saatte bir oluyor yeri geliyor :woman_gesturing_ok:t2: beni baya yoruyor bu süreç :face_holding_back_tears: Bir sorum var sizlere :backhand_index_pointing_right:t2: bir memeyi emerken diğerinde sızı ağrı oluyor aynı anda. Ayrıca emmedigi zamanda da ağrı çok oluyor sizde de oluyor mu ? Bunun için nasıl bir çözüm bulabilirim ? :hibiscus:

Allah anneli babalı büyütsün, lohusalığın güzel geçsin. Diğeri de üretime geçiyor ondan sızlıyor benim bildiğim bende de oluyordu çünkü. Emmediği zamanlarda çok rahatsız ediyorsa sağmak iyi olabilir​:smiling_face_with_three_hearts:

Bebişlerim aktif emme süresi önemli olan canım. Sağ göğsünü emzirdiğinde bir sonraki tura yine 5-1” dk sağ ile başla ki asıl bebek vakumladıkça kalan asıl süt dipte kalmasın demişti bana ebemiz. Sağ-sağ-sol-sol diye devam et demişti. Aktif sütten içeride kaldığı için göğüste ağrı hissi de oluşabilir demişti

Evet bende oluyor mesela bir memeyi alinca sanki ikisini birlikte çekiyor sizliyor diger meme Allah anali babali büyütsün inşallah :two_hearts::blush:

Evet benimde aklıma geldi sağmak ama emin olamadım bu durumda sağan oluyor mu diye :smiling_face: teşekkür ederim amin hepimizin evlatlarını inşallah :smiling_face::hibiscus:

Evet duymuştum bunu ebe de söylemişti en az 15 dk tutuyorum memede boşaltıyorum sütü bir sonrakinde diğerine geçiyorum ama ona rağmen bir ağrı var göğsümde sadece ucu değil her yeri sızlıyor sürekli emmek istediği için göğüs ucu kremi bile süremiyorum :pensive_face:

Amin hepimizin evlatlarını inşallah teşekkür ederim :smiling_face::hibiscus:

O zaman sağım yapmayı deneyebilirsiniz biraz daha rahatlatır sizi. Bir de soğuk-sıcak kompres öneriyorlar ona bi bakın isterseniz

Çok teşekkür ederim deneyeceğim :smiling_face::hibiscus: