Emzirirken göğüste aşırı ağrı

Arkadaşlar tecrübeli anneler , dogumumun 4. Günü , sütüm geliyor mu anlamiyorum ama gelmediğinde bebeğim çok mizmizlaniyor , çektikçe kanimda çekiliyor aşırı ağrıyor göğsüm , tüm vücudumu sıcaklık basıyor terliyorum . Nasıl bir çare bulmam lazim, süt artırmak için yemedigim, icmedigim şey kalmadi

Öncelikle bol su içmelisiniz ve bol bol emzirin. Bana da emzir derlerdi de zaten emiyor işte daha ne kadar emecek bu çocuk diye düşünürdüm ama gerçekten zaman içinde artacak inşallah. Onun dışında bestlak damla kullanmanızı öneririm benim keşke yeni doğum yaptığımda o damladan haberim olsaydı diye düşünmüştüm. Ben kullanmaya başladığımda güzel artırdı, ilk zamanlar göğüs uçlarım çok acıdı yara oldu ve mamaya başlamak zorunda kalmıştım. Göğüs ucu için de e vitamini kapsülleri önerebilirim göğüs ucuna sürüyorsunuz yıkamaya gerek yokmuş o iyileştiriyor gerçekten

Doktorun mu yazmais gerek damla ve vitamini acaba. ?

Ben arkadaşımın önerisi ile almıştım, ama bana doktorum bir de krem yazmıştı ismi garmastan sanırım. Kremi her emzirme öncesi yıkamak gerekiyordu. Ben krem ve vitamini aynı anda sürüyordum o yüzden her emzirme öncesi yıkamış oldum vitamini de. Normalde yıkamaya gerek yokmuş vitamini

Rezene çayı ic

Memenin sadece ucunu emdiği için yara olmuş. Sadece ucunu verme memenin kahverengi yuvarlak yerinin bi kısmını da kavraması lazım. Memeni işaret ve orta parmağının arasına kıstır öyle tuttur ağzına. Ağzını büyük açacak o şekilde. Göğsünün ucuna da tahinin üstünde biriken yağ varya enjektörle çek o yağı sür toparlar. Yağı sürdükten sonra göğüs pedi kullanabilirsin o yağ beklesin orda bidaki emzirmeye kadar