Emzirenler bakabilir miii🥺

Kızlar bebeğimi bugün emzirmeye başladım küvözdeydi bi kaç günede çıkaracaklar inşallah ama ememiyor göğüs ucumda küçük bununla ilgili sıkıntı çekenler bana yardımcı olabilir misiniz​:pleading_face:

Mucize Bebek uygulamasını yükledin mi canım? Oradaki anneler doğum yapan anneler, sana yardımcı olabilirler. Bu soruyu oradaki forumda da sorabilirsin.

Evet uygulamadan yazarlar ama burdan da yazayım ben sana benim bebeğim hiç bir şekilde almadı ucu yoktu silikon uçlar kullandım pompayla ucunu çıkarmaya çalıştım çıkınca hemen verdim falan ama emdikçe ucu çıkacaktır değdim gibi silikonlar var ondan kullanabilirsin

Ya bugün baktımda eczaneden ordaki adama söyledim bebeğim memeyi tam kavrayamıyo dedim o zaman işinizi görmez silikon uç dedi daha çok memeyi korumak yara olmasını önlemek için kullanıyorlar dedi

Uygulama yok bende ama yükleyeyim hemen

26 gundur silikon ucla emziriyorum. meme basinizi olcun ona gore uygun boyuttakini alin. gayet de is goruyor, bebegim kilo aliyor. uzun sureli emdiginde ucu iyice cikmis oluyor emzirmenin yarisindan sonrasini kullanmadan devam ediyorum bazen. trendyolda wee babyninkini gordum arama sonucunda. nasildir bilemiyorum ben yurtdisinda yasiyorum fakat yorumlara bakarak size ve butcenize uygun olani temin edebilirsiniz. surec zaten zor, onemli olan ne ise yariyorsa onu kullanmak. umarim sorununuz cozulur.

Bir meme ucum diğerine göre büyük oldugu için bebeğim tek memeyle ilerliyordu doktorumuz silikon uc tavsiye etmişti . 2 3 ay silikonla başlayıp içi istediği şekle gelince çıkarıp o şekilde emzirmeye devam ettim. Silikon uçlar çok yararlı oluyo meme ucu sorunlarında. Meme ucu olmadan kullanan arkadaşlarım da pompa ve uç sayesinde kolaylıkla emzirebildiklerini söylüyolar :folded_hands:

Canım bende yeni doğum yaptım bebeğim bir göğsümü emmiyordu ucu yoktu diye silikon uç aldım faydasını çok gördüm bence hemen yarın eczaneden temin edip kullanın

Teşekkür ederim kızlar yarın silikon uç alıp denicem eczanedeki adama da tekrar sorucam bana neden işime yaramaz dedi ben anlamadım

Yav adam bilmez zaten canım o kadar net konuş Muş ki sanki alıp kendi memesinde denemiş hey allahım ya burda bir sürü insan o şekilde emzirdi bu arada büyük kaba uçlardan almayın küçük kibar uçları daha iyi kavrıyorlar

Bu markayı aldım