Emziren annelerde mastit

Selam kızlar, bebegimi duzenli olarak emziriyorum hatta bazi zamanlarda gogsumu sagiyordum fakat 2 gundur gogsumde siddrtli agri var koluma vuruyor artik agri sagmaya çalışıyorum masaj yapiyorum ama zar zor akıyor… bunun icin baska ne yapabilirim acaba

2 Beğeni

Kanal tıkanmış. Bir sıcak bir soğuk uygulama yap, masaj yap, sık sık sağmaya ve emzirmeye devam etmelisin ve istersen enjektör yöntemini dene.

Ayva da yok. Ayva çekirdeğine biraz su koyuyolar jel kıvamina gelince memeye sürüyorlar faydası varmış.

10ml enjektörün ucunu kes, içindeki tıpayı çıkar kestiğin yerden tak. Meme ucuna koyup çek.

2 Beğeni

Sicak soguk uygulanayi deneyim… Emziriyorum ama sut gelmeyince benimki basiyor yaygarayi pompa, elektronik pompa denedim ama cok az zar zor akiyor ama deneyim dediklerini arkadasim teşekkür ederim

2 Beğeni

Rica ederim ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşımı gördüm. Allah kolaylık versin. Enjektörü o zaman denemiştik memnun kalmıştı. Lahanayı buzlukta biraz bekletip memeye koymak da rahatlatıyormuş

1 Beğeni

benim göğüslerimde her sabah kalkıyorum ağrılı şekilde damarlarım da acıyor sanki sıcak duş alıyorum rahatlıyorum bide sağıyorum emziriyorum ama az emiyor mecbur sağıyorum koltuk altımda artık şiş küçük şişler

2 Beğeni