Emziren Anneler

Tatlış annelerimize bir sorum olacak :smiling_face: ben bebisi emzirmeye basladigimda birden cok fena midem bulaniyo , elim ayağım titriyor sizlerde de boyle oluyor mu bu durum normal mi ? Yoksa en acilinden bir kan testi vs mi vermeliyim :blush::blush:

2 Beğeni

Bende olmuyor canım. Vitamin eksikliğin olabilir canım. Kan ilacını vs düzenli alıyor musun ? Sıvı alımına dikkat etmen gerekiyor. Vücudun susuz kalıyor olabilir. Kanaman devam ediyorsa takviye ilaçlar almıyorsan o da direncini düşürebilir

Benim de kanamam bitti 2 gündür. Bu normal mi ki acaba ? Gerçi Rüya’da da erken bitmişti kanamam ama bunda 8 gün sürdü :person_shrugging: @Giz9435

@NURAN Valla hic bir sey kullanmıyorum, cokta yemek yiyemiyorum ondan mi bilemedim benim kanama 15 gun yogun surdu simdi afedersin sari kahve şeklinde akintiya döndü gecen hafya strestten sanirim birden yine kanama oldu … 10 gun sonra kontrolüm var bakalim ne olcak ağrılarımda var çünkü vajinal bolgedeki kemiklerim ağrıyor :smiling_face_with_tear::grinning:

2 Beğeni

@Giz9435 Değerlerin düşmüştür senin canım. Aman dikkat et. Kemiklerin neden ağrıyor ki acaba ? :thinking:. Benim de arada karnıma kramp giriyor gibi oluyor, rahim toparlanıyor diye düşünüyorum. Umarım kontrolün güzel geçer arkadaşım :pray::heart:

1 Beğeni

Bende olmuyor. Bence bir kan tatlili vermelisin. Uzun süre aç kalmanın getirdiği mide bulantısı olur onun gibi mi? Ben de geçen yemek yemeye vakit bulamadım o gün yüzüm bem beyaz olmustu. Sütüm etkilenir diye çok korktum. Nolur sen de aç kalma.

2 Beğeni

32.Günden sesleniyorum benim de hala devam ediyor. Geçen parlak kırmızı geldi. Kadın doğumdan randevu bakıyorum. Kontrol zamanı da gelmişti

1 Beğeni

Benim de öyle oldu

1 Beğeni

@NURAN ben de oyle tahmin ediyorum kan vermeue gidicem yarin… kramp bende de vardi ama cati kemiklerim ağrıyor artik geri eski haline dönuyor ondan mi bilemedim :smiling_face:

1 Beğeni

@Cansu valla cok acayip birden midem kalkıyor anlam veremedim Allah affetsin bunaliyorum emzirirken :disappointed:sütüm zaten bazen oluyor bazen olmuyo sanırım emzirirken birden yaygara kopuruyor bizimki cebellesiyo memeyle :grinning::grinning:

2 Beğeni

Benimki de öyle. 5. Hafta ataklarına geldiler. Atak haftasındayız. Sütüne laf söyleme.

2 Beğeni

Bende olmuyor. Ama emzirirken boulurmu acaba diye belkide heyecan yapiyorsundur? @Giz9435

@Sevane18 Boğulur mu diye endişe ettiğini sanmıyorum. Bundan dolayı da mide bulantısı vs olacağını hiç sanmıyorum

1 Beğeni

Atak haftalarina basladiysak gozumuz aydin :grinning::grinning: @Cansu

Yok canim bogulur mu diye korkmuyorum ama kansiz kalmis olma ihtimalim yuksek ilac kullanmıyorum beslenmede zayıf bazen gozum karariyo çünkü :smiling_face: @Sevane18 @NURAN

3 Beğeni

Emzirirken çok efor sarf edildiği için de tansiyon düşmesi olabiliyormuş, emzirmeden önce yanınıza su ve biraz atıştırmalık koyun diyordu daha yeni izlediğim bir videoda

2 Beğeni