Emziren Anneler İçin Kozmetik Ürünleri

Süt veren hanımlar , özel olarak hangi koltukaltı , parfum ve ya beden spreyi kullanıyorsunuz bebeğe zararlı olmasın

Parfüm kullanmıyorum ağır gelmesin diye. Deodorant ya da roll on kullanıyorum

Siveno markasının deodorantları temiz içerikli ama naçizane tavsiyem evdeyken mümkün olduğunca deodorant, parfüm vs kullanmayın. Biraz kokacağız belki ama bebek annenin kokusuna alıştığı için annenin ter kokusu bebeği tanıdığı, güvendiği yerde hissettiriyormuş:cherry_blossom:

Tamamen katılıyorum :+1: O yüzden ter kokmak uğruna evde kullanmıyorum :joy::rofl: Eşime diyorum yaklaşma bana. Niye diyor. Belki ter kokuyorumdur diyorum, saçmalama diyor :joy::rofl: Roll on sürüyorum ama o da aklıma geldikçe. Allah’tan sıcaklar bitti de terlemiyorum :joy:

ben hamileyken sıcaklarda aşırı terlerdim hergdn duştaydım. şimdi havalar soğudu terlemiyofum 3gün duş almasam terlemuyorum acaba lohusalıkla ilgili bi durum mu.

Havalarla alakalı bir durum arkadaşım. Hamilelikte çok terlememizin sebebi de evet hormonlar aslında bir nevi ama bu sene maalesef sıcakların da büyük etkisi var

Ben de parfüm kullanmıyorum. Deodorant kullanıyorum ama bence o da bebek için zararlı. Roll on kokusuz olduğu için tercih edilmeli. Banyodan sonra sadece çok minik bi fıst yapıyorum. Zaten bebekten banyo yapmaya fırsat bile olmadığı için kokuşup bebeğime sarılıyorum.

Off keşke burada da bitse sıcaklar :pleading_face: eşim mont giymeye başladım, buralar tam senlik oldu diyor, ben burada kavruluyorum​:pleading_face:

Hatay’a gideceğiz, hala düzelmedi mi orda havalaaarrr :scream::scream: Bu serinliği özleyeceğim :roll_eyes:

Yok ya düzelmedi maalesef :pensive: oraların yazı gibi düşün 30 küsürlerde genelde​:joy: en azından geceleri nefes almaya başladık, onda da gerçi ben nefes alamıyorum yine de. Neyse o başka zamanın konusu​:roll_eyes:

Valla ben ömerin üsyünğ drğişiyoruö 2 dk da terlemeye devam :rofl: bende eşime diyorum yaklaşma o da aynısını diyo ama ben rahatsız oluyoruö öyleyken yaklaşmasından