Emziren annede soğan yemek

Kızlar malum bebeğim doğdu süt yapan şeyler yemeye çalışıyorum çevremde ve internette araştırdığım kadarıyla soğan süt yapıyor ama gaz da yapıyor yazıyor sarımsak soğan bunların tüketimi nasıl olmalı yemeli miyiz? Mesela sumaklı soğan veya pişmiş soğan

Ben bol bol yemeklere koyuyorum her türlü gaz oluyor maalesef

1 Beğeni

Bana bir arkadaşım Ayva hoşafı çok önerdi hala pazar ve markette varken Bi deneyin isterseniz, ben de yazın doğum yapıcağım için buzluğa koymayı düşünüyorum

Bence bu gaz meselesi tamamen bünye işi. Ben çoğu şeyi yedim bazıları gaz yaptı. Örneğin yoğurt ve çiğ soğan yediğim zaman bebeğim aşırı gazlı oluyordu. Ki bende de yoğurt ve soğan gaz yapiyor. Yinede elinizde geldiğince herşeyden yiyip ona göre gözlem yapmanızı tavsiye ederim. Sonrasında duruma göre bakarsiniz

Yakın zamanda bı gebe okulunun seminerine katıldım ve doktora “Emzirirken neye elimizi atsak gaz yapar yeme diyorlar. Yemeyince de süt azalıyor. Bu işi nasıl halledicez hocam?” diye sordum. “Size ne gaz yapiyorsa bebeğe de o gaz yapar. Ona göre beslenin.” dedi. Çok kafama yattı. Mesela bende bakliyat, süt hiç gaz yapmaz. Bosuan kacmisim diyorum

Hmm bende kayısı hoşafı içiyorum bol bol

Ben soğanın süt yaptığını doymadım çok gaz yapıyor yeşil soğan tüketebilirsin sabahları sütlaç nişe bulamacı un kuymağı hurma pekmezli pirinç çorbası ben bundan çok fayda gördüm bi de bol bol emzirin sütünüzü arttıracak tek şey emzirmek kalitesini arttıracaklar da yukarda yazdıklarım badem ceviz yeşillik ben bunları yedim maşallah sütünde yerindeydi

1 Beğeni