Hangi akislisini aldınız orta mi yavaş mı
Hiç sağmadım canım yani bebek emiyorsa sagmayı da önermiyorum çünkü kimi zaman çok çıkar kimi zaman az çıkar
Ben devamlı emziriyorum İki gün önce kontrolümüz vardı 26 günlükken sanırım 1 kg 100 gram almışız Ben duyup doymadığını çişli bezlerinden anlıyorum eğer emiyorsa sagmayı daha doğru bulmuyorum sütü miktarını görmek için çünkü uykusuz olursun sütünü az çıkar ya da o an çok emzirirmişsindir sütün tam dolmamıştır az çıkar insan takar kafasına böyle şeyleri
Sütünün çoğalması için gece beslenmesi çok önemli çünkü gece emzirme seni gündüz sütüne hazırlıyor ben hala geceleri 1:30 2 saatte 1 mutlaka emziriyorum ki gündüz sütüm çok olsun diye
Nasil besleniyorsun benim uyku duzenim hic yok bebis 15 gunluk mamada takviye veriyorum arada cisli bez sayisi kac sizin
Normal besleniyorum özel yaptığım bırsey yok aslında 3 buçuk 4 lt su içiyorum lacmix süt yapıcı vıtamın kullanıyorum mamsel emzırme çayı ve rezene kımyon çayı tüketiyorum gün ıcınde uyku gunduzlerı 1 1 buçuk saatte bır emzırıyorum gecelerı 2 saatı gecırmıyorum uyku bendede yok ama gündüz 1 saatte olsa mutlaka uyuyorum sütü en çok çoğaltan şey emzirme bence ve bol su tüketmek
Ben iki biberonu da aldım ama önemli olan uç 0-3 ay var diğer uç da sonrası için
Çok teşekkür ederim ![]()
Ben emziği wee baby damakli aldim 1 aylık şuan tutamiyor pek fazla biberonda mamajo aldim bir kerelik verdim tuttu. Pahalı markalara gerek yok bence. Vede meme reddi yapabilir biberon ile cok fazla vermemek gerek