Elimde kalan erken gebelik testi

Merhaba kızlar, benim bebişim 7 haftalık oldu hamile kalmadan önce toplu şekilde erken gebelik testi almıştım ama çok şükür çok test yapmama gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim. Elimde 6 tane sanırım kalan erken gebelik testi var. Burada bebek planlayan bir anneye forum kuralları dışında değilse kargo ile gönderip hediye etmek istiyorum. Çok kişi olursa çekiliş ile admin kişiyi belirleyebilir umarım ki benim gibi sizinde güzel haberler almanıza vesile olur. :heart:

4 Beğeni

Forumda bu tür yardımlaşmalaron olması beni mutlu eder tabiki. Talip olanlar varsa konu altına yazsın. Bence şöyle yapalım ilk yazan 6 kişiye gönder :grinning: Almak isteyene karşı kargo ödmeli göndereblirsin.

2 Beğeni

Su an kargo ücretleri gebelik testinin ucretinden yuksektir. Bence elden verebileceğiniz birine verin daha mantikli.

3 Beğeni

Evet gerçekten öyleymiş, uzun zamandır bakmadığımdan haberim yok :grinning:

1 Beğeni

Muhtemelen tek tek göndersem kargo ücreti çok olabilir testten pahalı çıkar :smiley: ama hepsi bir kişiye verilebilir diye düşündüm :smiley:

Evet malesef ki kargo fiyatları uçmuş herşey gibi :frowning:

Ne kadar güzel bir kalbiniz var :bouquet::star_struck::heart::heart_eyes:

1 Beğeni

Ben gebelik planlıyorum canım benim istersen bana gönderebilirsin çok sevinirim :heart::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::rose:

1 Beğeni

Ptt ile gönderin bence. Bir kaç gün geç gider ama en azından daha ucuz olur :rofl:

1 Beğeni

Tamamdır canım göndereyim tabi olur başka yazan olmamış zaten nasip sana olsun :heart: Burada özelden yazma var mı acaba ben bilmiyorum bilgilerini nasıl alabilirim önümüzdeki hafta içi kargoya verebilirim

:heart: Paylaşma imkanımız varken paylaşmamız gerek umarım arkadaşımıza uğurlu gelir :heart_eyes:

1 Beğeni

Evet PTT uygun ama gelene kadar insanı verem ediyor demi :joy::joy:

Valla çok önemli olmayan kargolar için iyi ya​:rofl: acileti olunca olmuyor ama mng falan da çok pahalı.

Canım geri dönmedin

Cansu özel mesaj gibi bir açtı gördün mü oradan yazdım sana bildirimlerden bak istersen

1 Beğeni