Elena mı Elina mı?

Kızlar Elena mı Elina mı? Soy ismimiz Aydemir. Çok fark yok ama hangisi karar veremedik doğuma az kaldı :slight_smile:

1 Beğeni

Bence kesinlikle elina​:pink_heart:

2 Beğeni

Elina çok güzelmiş

1 Beğeni

Ben de ona yakınım :slight_smile:

Bence de sanırım :slight_smile:

Bence dah guzel isimler var iksiide hoşuma gitmedi benim kızım 9 yaşında Buğlem adı 34 hastalıkta hamileyim erkek buda Atlas ismi

2 Beğeni

Farklı bir seçeneğiniz yoksa ikisi arasındaysanız ELİNA daha kibar bir söylemi var

1 Beğeni

Yurtdışındaki kimliğinde de kullanacağımız için biraz daha yabancı kökenli bir isim istedik aslında, yoksa güzel bir isim Buğlem de. Erkek olsaydı benim de Atlas ismi vardı aklımda :slight_smile:

1 Beğeni

Çok isim geldi geçti, en son bu iki isim arasında tercihte bulunmak istedik :slight_smile:

Çok teşekkür.ederim anladım ozman ELİNA güzel ozaman öyleyse yinede tabi siz beğendiğinizi karar verin

Elisa ismide güzel

1 Beğeni

Talia isminide düşünebilirsin belki birçok dilde farklı anlamları var ve hepsi birbirinden güzel, söylenişi ve tınısıda çok güzel

Elina daha guzel kulaga

1 Beğeni

Yunan hayranlığı yada sülalenizde yunanistan göçmenimi var diye düşündürdü bu isimler bana. Ama madem ikisi arasında kararsız kalmışsınız ikisininde anlamları hemen hemen aynı ama elenanın anlamı bana daha güzel geldi. Nitekim ülkemizde yaşayacak ve yurt dışında hayat sürmeyecekse teyze hala yenge anane babanne gibi kavramlar var güzel Türkçemizde malum. O yaşlarında da çocuğumun ismini sevmesini isterdim

1 Beğeni

Kendim bulgaristan göçmeniyim, herkes hala memlekette gerçi o yüzden bir ayağımız hep yurtdışında. Hayranlıktan ziyade eşimle ortak tercihimiz diyebilirim. Eğitim hayatını yurtdışında daha iyi şartlarda sürdürmesini planlıyoruz imkanımız varken tabi ki hayat bu belli de olmaz. Anlam olarak evet birbirine çok benzer. Millet olarak hep aynı şeyi düşünüyoruz aslında teyze, amca denecek diye diye çağın ilerlediğini unutuyoruz diye düşünüyorum. Yıllar sonra öyle garip isimler olacak ki, biz yaşlanmış olacağız bize garip gelir en fazla. Yeni çağa değil. O yüzden her şey yeniliğiyle gelsin dilerim. Düşünceleriniz ve değerli yorumunuz için de teşekkür ederim :slight_smile:

Evet bu isim de çok hoşuma gitti :slight_smile:

1 Beğeni

Elenanın söylemi sanki daha zor benim dilim şahsen biraz zor döndü :see_no_evil_monkey: Elisa da güzel olurnuş sanki :see_no_evil_monkey: