Bu sşyeden bebek arabası alan kullanan duyan varmı acaba arkadaşkar yardımcı olur musunuz
Anne bebek çantası aldım, aldık @Cansu
Ben henüz kullanmadım ama Cansu çok memnun
Bebek arabasını kaliteli diyorlar ama çok kararsıızm
Kaliteli olabilir diğer ürünleri de, sosyal medyadaki incelemelere baktınız mı araba için?
Çok alan yok görmedim ama alan nadir kişile çok kaliteli vs yazmış yakından görmedim büyüküğü vs nasıl o kararsız bıraktı
Youtube’da tanıtım videoları var aslında onlara da bakabilirsiniz , ben park yatağını da incelemiştim onun onu da beğenmiştim ama arabasını hiç incelemedim
Bebek srabası ne düşünüyorsunuz
Bebek arabası degil ama park beşik ve ana kucagi aldım bende cok memnuniyet mesaji gordum dun sipariş verdim. Hayırlısı bakalim. Ama mağazayı begenene cok rastladım.
Teşekkür ediyorum
Ben prego aldım, piyasaya göre uygun ve kullanışlı geldi. Tabi onu da henüz kullanmadık
Siz prego solo alan hanfendeydiniz dimi
Evet park yatağımız da prego, pregoya çalışıyoruz biz
Arabasını bilmiyorum ancak bende park yatağını beğendim Bonte 2 6in1 olanı nasipse bizim bezelye büyüsün kendini göstersin yolu yarılayalım onu alacağız
Bende prego aldım sizden sonra hoşuma gitti özellikleri inşallah memnun kalırız
Ona da bakalım sağlıcakla kucagınıza alırsınız inşallah
İnşallah, güzel günlerde kullanalım
park besigini ana kucağını ordan aldim çok erken daha ama yilbasi gelmeden almak istedik. Bebek arabasini da araştırmayi dusunuyordm stokta da yoktu rn son biraz daha buyuyelim ona da bakcam ordan. Aldiklarimizi kurdk baktim cok begendim.
Ben ana kucağını aldım kullanmdk daha nasıp olmadı ama çok kaliteli bir ürün
Biz de park yatagini aldik elele madre park yatak henuz kullanmadik ama kurup baktik kaliteli islevsel bir yatak biz begendik .
Bizim arabada prego çok memnunuz .Elektrikli salincagida prego .o da olmazsa olmazimiz .