Elele Bonte 2 6in1 Lüks Anne Yanı Oyun Parki Alan/Kullanan var mı?

Merhaba güzel anneler. Anne Yani Park Yatak almak istiyorum. Elele Bonte 2 6in1 Lüks Anne Yani Oyun Parki iyi gorunuyor ama emin olamadim. Tavsiyeleriniz neler? Siz hangisini aldiniz ?

Biz kraft near me aldık memnunuz ama biz beşik sallamayı yapmıyoruz. Bakım bölümü çok konforlu diğer türlü bakım verirken belim kopuyor. Bence monteserro çok daha konforlu

Ben bebek arabasını kraft almıştım bu marka iyi diye annemde kraft calipso bedside almış indirimde denk gelince hediye olarak yorumları güzel ama taşıdığı kg bakmamış annem o yüzden fazla kullanamayacağım gibi duruyo Ben alsaydım mutlaka kaç kg kadar taşıyor ona bakardım çünkü ilerleyen zamanlarda oyun parkı olarak kullanılacak yada alt kata indirip bebek öyle yatcak sonuçta uzun yıllar gitsin isterdim benimkinde max taşıması 15 kg diyor 1 yıl ancak kullanırım gibi taşıma kapasitesine bakın almadan mutlaka bence çok önemli

1 Beğeni

Az az kilo alırsa 15 kilo 2 yaş yapıyor bence çok ideal

Canım ben de ona bakıyodum ama elele madre aldım. Aradaki fiyat farkıyla da elektrikli ana kucağı alırım diye düşündüm. Beşiği henüz kullanmadım ama kurduk baktık çok beğendik tavsiye ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Prego da falan max 25 kg taşıma kapasitesi var ama o yüzden az geldi gözüme 15 kg :roll_eyes:

Benim çevremde kullanan var gayet memnunlar anne yanı olarakta kullandılar bende şimdi ondan aldım gayet güzel ve pek çok aparatı var bence baya kullanışlı