Elektrik çarpması

Kizlar bişey merak ediyorum bende son 1 aydır sürekli elektriklenme oluyor …biriyle tokalastjgimda boseye dokundugumda hatta brnim yattogim yatağı bazen eşim topluyor benim uattigim.bolume domunduginda esimede elektrik çarpıyor bu durum neden olabilir bir bilgisi olan varmı acaba …bu atada genelihimin 23 haftasında yım gebeliklemi alakalı yoksa başka biseyle mi hatta son zamanlarda yoğun kalp çarpıntısı nefes darlığı nefes nefese kalma gibi durumlar çok yaşıyorum hatta hiç uyiyamiyorum doktorum cumartesi çağırdı kardiyoloji ye gösterelim dedi başına gelen varmı

Toprağa basın vucutta bazen elektriklenme oluyor . Toprakta biraz yürüyünce geçer

Çok şükür ederim

1 Beğeni

Vücudunuzdaki negatif enerjiyi yeterince atmıyorsunuz demek ki. Toprağa basın

Gecmis olsun suan durumunuz nedir? Son günlerde bendede oluyor bu elektiriklenme bebeğe bisi olacak diye korkuyorum

1 Beğeni

Vallahi bende de oluyor hatta ben kıyafetlerinden dolayı mı acaba diyordum. :joy: Yaaa hepimiz hayırlısıyla bir dogursak. İlk hamilelikte en fazla şeker çıktı kanama oldu yani. Bu gebeliğimin başından beri başıma gelmeyen kalmadı. Buna da şükür :sweat_smile::palms_up_together:

Benim ilk gebelik ama kacinci olursa olsun insan hep endise icinxe oluyor. Bende örgü örüyorum o yüzden mi diye düşünüyordum

1 Beğeni