Ekim ayı doktor kontrolleri 🍂

Amin canim Allah razı olsun sen iyi olursan geline gelinde sana kiz olur iyi olur inşallah

Ama oğluşum olsun bana çok düşkün olsun çok istemiştim ama kısmet inşallah rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder :white_heart:

Amin inşallah

Olsun bi nebze de olsa mutlu oldum :palms_up_together:t3::heart:

Bugün kontrol, ayrintiliya gidiyorum birazdan. Doğum tarihine karar verecegiz

Bugün hem kontrol vardı hem şeker yüklemesi çok şükür şekerim çıkmadı idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik verdi doktorum 26+2 ile yola devam 925 gram olmuş bizim kızçe :smiling_face_with_three_hearts:

Maşallah güzel geçmiş kontrol çok sevindim hep böyle mutlu haberlerini alalım :white_heart:

Teşekkür ederim inşallah hepimiz hep iyi haberler alalım :smiling_face_with_three_hearts:

Nasıl geçti tarih belli oldu mu

Birdahaki randevumuz 16 ekim

Bem dogurmaya gidecem sen kontrole :smiling_face::smiling_face: bizimde yarin son kontrolümüz var @afrikanın_gelini54

Doğur artık doğur :sweat_smile: Burada şu sıralar pek aktif değilim ama gün içinde cidden hep aklımdasın :smiling_face_with_three_hearts: Dokuz doğurdum ben :rofl:

@Mucizebebek2023 @ezgi-y günaydın güzel haberler alırsınız inşallah ben de sizinle birlikte heyecanla bekliyorum :innocent:

Dün kontrolüm vardı yoğun bir gündü anca yazabiliyorum. Perinatolojiye gittiğimde göbek kordonumda 2 damar olduğunu gelişim geriliğine erken doğuma neden olabiliceğini söylemişlerdi amniyosentez önermişlerdi ben kabul etmemiştim. Kendi doktorum hamileliğin ilerleyen sürecinde 3 değilde 2 damardan beslendiği için gelişim geriliği olabilir birçok senin gibi olan doğum yaptırdım hiç gelişim geriliği olan bebek doğmadı dedi ve içimi rahatlattı çok şükür :pray:t2: bebeğim gayet sağlıklı çokda fotojenik ultrasonda güzel pozlar verdi :heart_eyes: 25+3 haftalığım ve bebişim 800 gram teyzeleri 🩵 19 ekimde tekrar konrtolüm var :smiling_face_with_three_hearts::see_no_evil:

Çok şükür :blush: Her doktorun dediğine çok takılmamak lazım. Çok sevindim :smiling_face_with_three_hearts:

:sweat_smile::sweat_smile: az kaldi pazartesi lohusa kervanina bende katiliyorum insallah :smiley::smiley:

Sağlıcakla al bebeğini kucağına :palms_up_together::heart:

Çok şükür,senin adına çok sevindim :pray:t4::smiling_face_with_three_hearts:

Kızlar ben detaylı Ulturasona girdim Bakıldi 25 hafta 4 günlük Bebek Bebekde problem yok çox şükür Plastena Cift də erkən qocalma gediyor dediler bana çok korkuyorum Sabah doktura Gidicem Konustum Telfonda Söyledi Qan uyuşmazlığı və ya zülal ola bilir ondan oyle çifte erkən qocalma gediyormus Bide haftasina görə bebek çəkisi cokmus başqa hərşey normal soylendi acaba boyle olan olubda bebeyini sağ salım kucagina alan olubmu Kızlar bana yardımçı olun lütfen acaba duzelirmi bu durum :sleepy:

Bol bol uyu, bebeksiz son günlerin :rofl: