Hastane ve doktorum iyi ama o kadar hizli ilerliyor ki kalabaliktan dolayi pek zaman yok soru sormaya
Kizlarrr ayın 9zuna gün verildi bugün sezeryan çok korkuyorum
Yaaaa kıyamam korkma demiyecegim bendede var o dert ama bebeğimiz için mecburuz canım hayırlı olsun
Kimsesiz dogurmakda geriyor beni sanirim
Nasıl kimsesiz derken cabim
Gurbet annemler ablam akrabalarım başka sehirdeler gelemicek hiçbiri malesef oyuzden eşim ve eşimin aile üyeleri
Doktor bana da plesenta asagida dedi ama şuan 15 haftaligim nolcak bilmiyorum
Allah yardımcın olsun insan en yakınını istiyor öyle durumda haklı olarak belki değişiklik olur gelirler sıkma canını
Kızçeler bişi sorcam daha önce suni sancı ile doğum yapan varmı kaşıntımdan dolayı doktor 38. Haftada doğuralım dedi şuan 37 cuma randevum var tarih belirlicez ama ben biraz tedirgin oldum
Suni sanciyla başlıyor acilma olmazsa sezeryana alıyorlar mecburen
Valla benim de 39 a kadar gelmezse normal doğum planlıcaz dedi doktor suni sancı biraz korkutuyor beni ama nasıldır bilmiyorum daha önce hiç doğum yapmadım umarım suni sancıya gerek kalmadan doğururum diye umut ediyorum inşallah seninki de kolay olur bir avazda doğurursun
Kizlar bu sabah akintim oldu gun boyuda vardi affedersiniz bugun iliski yasadim iliskiden sonra su gibi akintim oldu neden olabilir korkmali miyim
Ağrı sancı vs. eşlik ediyor mu canım? Bebek hareketleri iyiyse ve başka bir belirti yoksa korkma bence
Bende bazen soracaklarımı unutuyorum o yüzden telefona not yazıyorum. Soracaklarımı soruyorum. Bizim ilk gebeliğimiz ve son haftalarımız sonuçta anlarlar
Gurbette olunca insan ailesini her anında yanında istiyor ya. Bende başka şehire gelin geldim. Ne olursa olsun kayınvalide anne gibi olmuyor.
Arada vajinada agri var
Kızlar doğumu kolaylaştırmak için ne tür egzersizler yapıyorsunuz? İzlediğiniz bir video ya da uygulama vs. var mı? YouTube’da birkaç video var ama hangisi etkili olur bilemedim
Merhabalar ekim anneleri biliyorsunuzdur bende plasenta previa var en erken 24 ekimde sezeryanla doğum yaparız demişti doktor 2 hafta önce 34 haftalık olduk bende ekim annesi olabilirim çok heyecanlıyım allahın izniyle kavuşacam oğluma cuma günü doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor
YouTube de var canim
Hayırlısı olsun canım