Ek gıdaya meyve ile mi başlanmalı yoksa sebze ile mi

Tokken deneme canım, yemez. Ek gıdaları açken vermek gerekiyor

1 Beğeni

Sevip sevmediğini anlamak için denemek istemiştim aslında​:face_with_hand_over_mouth:

Bende açken veriyorum canım :blush:ilk ek gıdaya başladığımızda tecrübesiz olduğum için tok karına vermiştim yememişti :face_with_hand_over_mouth:ondan sonra hep açken veriyorum :blush:

Ha birde bişey sorcam nurancığım :blush: Avakodoyu nasıl ve günde yarımmı yoksa tammı veriyorsunuz anlata bilirmisin zahmet olmazsa​:blush:

1 Beğeni

Avokadoyu yarım veriyorum, iki öğünde veriyorum. Ezip üstüne biraz zeytinyağı ekliyorum, öyle yiyor. Bazen de labneyle karıştırıp kahvaltı öğününde veriyorum. Diğer kalan yarımı da ertesi gün veriyorum. Zaten 24 saatte tüketilmesi gerek

1 Beğeni

Biz meyve ile başladık​:sweat_smile: umarım hepimizin bebesi iştahlı olur :pinched_fingers:t2:

3 Beğeni

Ay çokca amin :kissing_cat:

1 Beğeni

Ah benim arkadaşım :pensive: bebek stresimizden de etkilenirmiş yemek yemek istemediğinde zorluyor musun peynir ile salatağı karıştırsan

2 Beğeni

Benim araştırmalarıma göre de bebek tamamen aç olmasın diyor

2 Beğeni

Amiiinnn :heart:

1 Beğeni

Anladım canım sağol :heart: ay çokkk amin @Zühre m

2 Beğeni

Zorlama yok hayır. Rutin olarak kahvaltı vaktinde hazırlıyorum ikimizin de kahvaltısını, ben yerken o mıncıklayıp atıyor daha ziyade. Yedikleri işte salatalık, varsa mandalina vs. Bu arada bı akşam farkettim galiba alttan bir diş gelmiş. Minik bir sertlik geldi elimi ısırınca akşam uyuturken. Yarın bakacağım. Onunla da ilgili olabilir bu yememekler. Yada ne bileyim elindeki şeyin yüksekten ( mama sandalyesi) düştüğünde çıkarttığı sesten hoşlanıyordur :sweat_smile: @Cansu

1 Beğeni

Ahhh bu çocuklar :joy::joy::joy:

1 Beğeni