Kızlar selam uzun bir aradan sonra yeniden buradayım
9 aylık bebeğim var ek gıda alıyor ayrıca emiyor. Hiç mama kullanmadık. Bu aralar ek gıda reddi yaşıyoruz sanırım dişten dolayı. Normalde taneli yiyordu mecbur yemesi için püre yaparak vermeye çalışıyorum. Bi yandan uyku düzenimiz bozuldu uyku gerilemesi deniliyormuş sanırım. Gece 2 defa uyanan çocuğum her saat başı ağlayarak uyanmaya başladı hıçkıra hıçkıra ağlıyor meme verince susuyor uykuya dalmaya çalışıyor. Ama her saat başı bu böyle devam ediyor
Bir kaç dk emip uyuyor memede, haliyle sütte hemen gelmiyor o an. Geri uyuyor yatırıyorum. Acaba geceleri mama yapıp versem mi ? Aç olduğundan mı uyanıyor geceleri yoksa dişten dolayı mı sadece ? Aynı sorunu yaşayanlar fikirlerinize ihtiyacım var ![]()
Diş çıkartıyorsa ağlayarak uyanması normal açlıktan değil sürekli uyanması memede sakinleşip kdndini güvende hissedip tekrar dslıyor şuan bunu alışkanlık haline getirmiş 9 ylık bebeğin gece 2 kere beslenme isteği normal mama vermenizd gerek yok gecs yatarken bi deneme amaçlı yatırmadan 1 saat önce arı mama yada hero bsbynin kaşık mamalarından hazırlayıp verin tok tutsun dişleri içinde osanit kullanabilirsiniz geçicek bu günler demek şsterdim ama her ay başka bişi buluyo bu bebişler
canim mucize bebege yazarsaniz bu sorununuzu daha fazla yardim alabilirsin![]()
Gece yatmadan önce dış Jeli sürün rahat edersiniz