Kızlar merhaba fazla kilom var ve 6 haftalık hamileyim Leslie yapmayı düşünüyorum evde sizce bir sıkıntı olur mu aranızda bu haftalarda yapan oldu mu
Bu haftalarda sporun her dalı sıkıntı olur yavaş yürüyüşler yapabilirsin daha sonrasında da doktorunla bu durumu görüşsen daha sağlıklı olur canım
Doktoruna danış canım ama bana pek sağlıklı gelmedi Allah korusun ilk üç ay çok önemli bence bol bol uzan dinlen takma kiloyu kafana. Doğumdan sonra halledersin.
Merhaba, gebelikte yüzme, pilates ve hamile yogasi dışındaki diger egzersiz sistemleri onerilmiyor. Doktorlar daha once aktif spor hayatiniz yoksa 12. Haftadan önce izin vermiyor. 12. hafta itibariyle doktorunuzun onayıyla profesyonel destek alarak egzersiz yapabilirsiniz. Ben pilates egitmeni olmama rağmen, hamilelik eğitimim tamamlanmadigi icin hocalarimdan destek alarak egzersizlerime devam ettim.
Bende fazla kilo ile hamile kaldım evlendikten sonra eşimde bende baya kilo aldık . Şu an 10. Haftadayız bizde ama kafana takmayıp bu süreçte dengeli be güzel beslenmene dikkat et sadece . 6 haftalıkken bende böyle kilom var ne yapıcam diyodum ama şu an bebek sağlığı daha önemli bence dengeli beslenme yeterli şu dönemde doktorunuza da danışın
Ben 24 haftalık hamileyim ben değilde bebeğimin kilo almasını istiyorum önceliğim bebeğim her sabah aç karna bir haşlanmış yumurta ardından kol ve omuz egzersizleri yavaş yavaş zorlanmadan yapıyorum kahvaltıda bir dilim ekmeği azar azar küçük küçük yiyorum daha çok sebze ve protein yemeğe dikkat ediyorum bir kase yoğurt yiyorum su olmazsa olmazim en az 2.5-3 litre içiyorum gün içinde daha çok hareketli olmaya çalışıyorum çünkü benim vücudum kilo almaya çok müsait hemen kilo alabiliyorum rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah
Merhaba canım aramıza hoşgeldin 🫶🏻
Gebeliğin hayırlı olsun
İlk 3 ay tempolu yürüyüşler ve pilates
Omurgayı güçlendirecek sırt egzersizleri düzenli olarak yapılabilir. Hamilelik yogası ve pilatesi de hamileliğin ilk haftalarından itibaren önerilmektedir. Haftada 3-5 gün yapılan 30 dakikalık tempolu yürüyüşler hamilelik süreci için oldukça faydalıdır.
Herkese teşekkür ederim kızlar verdiğiniz bilgiler için
6 haftalık daha cok kucuk kendinizi zorlayacak sporlar yapmayin daha cok yeni sikinti yasarsiniz yuruyus yapin bol bol
Bende aynı durumdaydim 7 haftalık gebeyim ve kilom va fazla gebelikte çok fazla almamaya dikkat edicem tabi sağlıklı beslenerek devam edecem.