Eğitim Planlaması

Merhaba kızlar

Çocuklarınız için nasıl bir eğitim planlaması düşünüyorsunuz ?

Kaç yaşında eğitime başlatıp nasıl devam etmek istiyorsunuz ?

Özel okul mu yoksa devlet okulu mu ?

Spying I Hear You GIF by NOW WE'RE TALKING TV SERIES

2 Beğeni

Şu an için bi şey söylemek benim için erken galiba herkes ister çocuğum özelde olsun ama o zaman maddi durumumuz nasıl olur bilemem

1 Beğeni

Peki kaç yaşında eğitime başlatmak istersin ?

Ben üç yaşında eğitime başlamasını olmazsada spora başlamasını istiyorum

1 Beğeni

Ben anaokuluna gitmesini çok isterim. Şuan yaş aralığını bilmiyorum sanırım 5 yaş anaokulu mu?

1 Beğeni

Artık anaokullarında 3 yaşa bile eğitim veriliyor. 3-6 yaş arası eğitim veriliyor. 3,4,5 yaşlar anasınıfı, 6 yaş anaokulu diye adlandırılıyor

1 Beğeni

Bu ince detayı bilmiyordum. Anasınıfı da bence faydalı olur

1 Beğeni

Çocuğa biz ne öğretirsek öğretelim akranlarıyla vakit geçirmedikleri sürece öğrendiklerini pekiştiremezler. Mesela Rüya’nın bağırmasını biz kendimiz aşamıyoruz. Okulda aşıyor

3 Beğeni

Bende muhtemelen 3 yaşında başlatırım çalıştığım için sıkıntı oluyor çünkü.

2 Beğeni

Biz 1.5 yazdirip 2.5 yasinda baslatiyoruz. Ucunde boyle yaptim dortde ayni olacak.

2 Beğeni

Çok küçük değiller mi ama

Doğrusu ben işi bırakıp sadece onun eğitimiyle ilgilenmek istiyorum. Çünkü bu ekonomi, bu toplumsal ahlak düzeyi, savaşlar, kıtlıklar, susuzluk, çöl, çocuğuma nasıl bir Dünya bırakacağımı bilmiyorum. Birazda bu Dünya’da getirdigim için üzüldüğüm zamanlar oluyor. Algısına spor, el işi, dini bilgiler, okul eğitimi ne zaman gözlemlersem o zaman başlayacağım, ona eşlik edeceğim. Zor süreçler olacak, Rabbim ülkemize selametler versin, ezanimizi bayrağımızı korusun, daim etsin. Diğer coğrafyalarda olan savaşlar son bulsun, sükun etsin. Yüreğimize bir inşirah ferahlığı versin. Çocuklarımız sağlıkla zamanında hayırla gelsin​:white_heart:

2 Beğeni

Birinci sinif 4-5 yas bizde Ana sinifina daha once goturuyoruz.

1 Beğeni